Korfu til Saranda Ferge

Korfu Saranda fergeruten knytter Joniske øyer med Albania og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Sarris Cruises & Lines seiler opp til 4 ganger daglig med en seiltid på omkring 1 time 10 minutter mens Sarris Cruises & Lines Fast Ferry servicen seiler pop til 14 avganger ukentlig med en seiltid fra 35 min.

Det er 42 Uke overfarter på Korfu Saranda ruten mellom Joniske øyer og Albania. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Korfu - Saranda Fergeselskaper

  • Sarris Cruises & Lines
    • 4 Daglige Avganger 1 time 10 min
    • Få pris
  • Sarris Cruises & Lines Fast Ferry
    • 14 Ukentlige Avganger 35 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Korfu Saranda priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Korfu Saranda ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Korfu Guide

Den greske øya Korfu er den nest største av de Joniske øyene. Øyas største by er også kalt Korfu, og er hjemstedet for det joniske universitet. Øya er populær blant turister, som kommer her for å nyte de gode strendene og det milde middelhavsklimaet. Korfu er en overraskende grønn øy, særlig sammenlignet med de andre greske øyer. Varme somre kombinert med regnskyll om vinteren, skaper en frodig vegetasjon, som er dominert av over 2 millioner oliventrær.

Korfu by er Venezia og Napoli, med et streif av Frankrike og mer enn et streif av England. En labyrint av smale gater i byen er dominert av festningen fra det 16. århundret, som er verdt å utforske. Hvis man vandrer omkring i byen, vil man sannsynligvis finne et gammelt kapell eller pale, eller kanskje en hemmelig hage. I de samle gatene av Liston, finner man små butikker som selger alt det man kan forestille seg.

Øyas havn tilbyr fergeforbindelser til en rekke destinasjoner med størstedelen til de greske fastlandet.