Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Ancona havn

 • Med bil

  Ancona havn er ca. 300 km fra Roma ved Adriaterhavskysten. Ancona er knyttet til den italienske motorveien A14. Ancona havn er lett å finne når du er i nærheten av byen.

 • Med tog

  Togstasjonen ligger i Ancona sentrum på Piazza Rosselli 1. Sentrum er kort avstand fra havnen. For mer informasjon om togtider og priser, se Trenitalia nettside.

 • Adresse

  Molo Santa Maria 60121 Ancona

 • Ancona Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Ancona før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Ancona Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Ancona Ferge servicer

Ancona Guide

Ancona Guide

Ancona er den største hovedby og den største byen i Marche regionen i Italia. Ancona er også en av de største havnene i Adriaterhavet, med fergeforbindelse til blant annet Kroatia, Albania og Hellas. Ancona ligger vakket til på og rundt bakkene av to yndigheter; Monte Conero og Monte Astagno i sør og Monte Guaso i nord. Etter det romerske imperier fall ble Ancona angrepet av barbarer, lombarder og saracner, men gjenvant sine styrke og betydning.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.