Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Venezia havn

 • Med bil

  Venezia Lines ferger seiler fra San Basilio terminal og Minoan Lines seiler fra Stazione Marittima Magazzino. San Basilio terminal er på spissen av Zattere område, ca, 500 m fra San Sebastiano kirke. Venezia er forbundet til fastlandet Italia gjennom tre distrikter kjent som: Piazzale Roma Busstation, Tronchetto, og Santa Lucia Togstasjon. Det er områder av Venezia der kun kan nås med bil. Du kan også parkere bilen på Piazzale Roma eller Tronchetto, men husk at parkering i Venezia kan være dyrt. For mer informasjon om parkering, se www.asmvenezia.it.

 • Med tog

  Tronchetto og Sant Lucia togstasjoner er ca. 2 km fra San Basilio havn, som kan nås enten til fots eller ved å bruke ACTC ’Vaporetto’ iffentlig Water Line (sort rute) rute 2 (10-20 minutter). Når du går av båten, drei til venstre og gå over en liten bro hvor du finner San Basilio terminalen.

 • Adresse

  Venezia Lines: San Basilio Port, 30123, Venice Minoan Lines: Stazione Marittima Magazzino 123, 30123, Venice

 • Venezia Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Venezia før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Venezia Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Venezia Ferge servicer

Venezia Guide

Hva er det å gjøre i Venezia?

Få steder er mer romantiske enn Venezia om sommeren. Om du ser deg rund i gatene i midten av august vil du finne flere par som blir sunget til i gondolene som de sitter i, familier fôrer hverandre gelato i de stilige restaurantene og lokalbefolkningen nyter et glass vin under strålene av ettermiddagssolen. Hele byen stråler av skjønnhet og eleganse, og Canal Grande er en perle i Venezia. Vanndrosjer transporterer mennesker mellom de pittoreske kanalene, fascinerende tilskuere tar inn alt det fine med Venezia mens de krysser byen av på ‘Bucket listen’ sin. Den skjulte perlen ligger i Grande Canal hvor du kan se refleksjonen av de vakre fargerike bygningene i vannet. Du kan bli betatt av Grande Canal, men Venezia har mer enn bare kanalene å tilby. Markus-plassen er et landemerke i seg selv og her kan du slappe av og se liv og røre utspille seg, etter det ta en tur i Basilica di San Marco og Palazzo Ducale som viser den fantastiske venetianske arkitekturen. Etter en lang dag med vandring i kanalene og du har sett de fantastiske bygningene kan du nyte den gode italiensk maten på en fin restaurant, og avslutte dagen med en klassisk konsert ved en av kirkene i Venezia.

Hvordan kommer besøkende seg rundt i Venezia?

Mangelen på biler gjør transport enklere og miljøvennlig enn i andre byer, og de fleste utforsker Venezia til fots. Om du ønsker å spare litt tid kan du hoppe på en vanntaxi. De går rundt om i hele byen.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.