Kompas

Atlas Kompas tilbyr høyhastighetsruter mellom den romantiske italienske byen Venezia og de kroatiske kystbyene Umag, Porec, Rovinj og Pula i Istria, den største halvøya i Adriaterhavet.

Selskapet har to moderne katamaraner, Prince of Venice og Adriatic Jet, og garanterer en behagelig reise for alle passasjerer.

Under reisen vil det vennlige og kunnskapsrike mannskapet gi en detaljert sightseeingsplan med både venetianske og kroatiske landemerker, slik at reisen din blir så givende som mulig.

Ombord på Prince of Venice finner sitteområder med air-condition, toaletter og tre utendørs dekk, alle med flott utsikt over Adriaterhavet. Katamaranen er også utformet slik at den skal være trygg og stabil under dårlig vær, på den måten kan du slappe av og vite at du er i trygge hender.

Adriatic Jet er unikt utformet og kan ta opptil 343 passasjerer. Fergen har romslige sitteområder, air-condition, bar og et godt utvalg av taxfree-varer.

Directferries.no sammenligner ferger og gir deg mulighet for å se flere fergeselskapers seilplaner og priser i en rask og lett søkning. Sammenlign Kompas seilplaner og priser nå med alternative fergeselskaper før du booker fergebilletten din.

Les mer Les mindre