Book en Dubrovnik ferge

Dubrovnik fergehavn i Kroatia knytter deg med Bari i Italia med et valg av opp til 3 avganger ukentlig. Seiltiden for Dubrovnik til Bari overfarten er fra 7 timer 30 minutter, og med Jadrolinija.

Dubrovnik havn kart

Trykk her for kart

Dubrovnik Ferge Alternativer

Dubrovnik Ferge servicer

 • Jadrolinija
  • 3 Ukentlige Avganger 7 t 30 min
  • Få pris

Dubrovnik Guide

Dubrovnik er en kroatisk by som ligger på Adriaterhavskysten. Byen er en av de mest naturskjønne og besøkte turiststedene i Dalmatia, og en av Kroatias eldste byer.

Dubrovnik er en klassisker i Adriaterhavet og tilbyr krystalklart hav, en imponerende bymur, sjarmerende gater og torg fylt med sjarmerende kafeer og restauranter.

Det er ikke uten grunn at Dubrovnik er på Unesco-listen; byen er full av romantikk og middelalderlig sjarme. Dubrovnik er et ideelt feriemål for de som ønsker å kombinere storbyferie med avslapning på stranden.

Her er det flotte strender med krystallklart hav, masser aktiviteter og barnevennlig miljø. Dette er en utrolig by som man aldri vil kunne få nok av.

Slik kommer du til Dubrovnik havn

 • Med bil

  Stjepana Radica 40, 20000 Dubrovnik

 • Adresse

  Stjepana Radica 40, 20000 Dubrovnik

 • Dubrovnik Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Dubrovnik før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Dubrovnik Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.