TP Line
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

TP Line

TP LINE er en kroatisk operatør som tilbyr regelmessige transporttjenester over Adriaterhavet, med to statssubsidierte ruter fra Dubrovnik og tre kommersielle ferger fra Split og Makarska. Den mest populære ruten som drives av TP LINE er fergen fra Split til Dubrovnik, som fraktet 70 000 passasjerer mellom mai og oktober 2022.

De har for tiden en flåte på 6 høyhastighetsferger, etter å ha kjøpt 3 nye fartøy i 2022 for å betjene sine kommersielle ruter over hele Kroatia. Disse heter Kolovare, Aenona, Puntamika, Arta, Anastazija og Nona Ana. Hvert av dem kan transportere et betydelig antall passasjerer på en enkelt reise og drives av dyktige mannskaper med mange års maritim erfaring.

Passasjerer som reiser med TP LINE oppfordres til å ankomme minst 15 minutter før planlagt avgang. Den nøyaktige posisjonen til hver ferge kan spores via nettstedet deres.

Bruk directferries.no for å finne TP Line sine rutetider, priser og hvordan bestille TP Line fergebilletter. Er du ute etter den billigste prisen til reisemålet ditt? Slapp helt av, vi sammenligner også TP Line med alternative fergeselskaper.

Alle TP Line ruter

[--Operator--] sine ruter og havner .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.