Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Korcula havn

  • Med bil

    Korcula ligger på en liten halvøy på den nordøstlige spissen av Korcula øy. Kommende fra fastlandet skal ta ferge fra Ploce til Trpanj (30 minutter), deretter kjøre over Pelješac halvøya til ferge fra Orebic til Domince (15 minutter).

  • Med buss

    Det er en daglig avgang fra Dubrovnik (3 timer), Zagreb (12 timer) og en ukentlig avgang fra Sarajevo (8 timer). Det er seks daglige avganger fra Korcula by til Vela Luka (1 time), men er begrenset i helgene.

  • Korcula Overnatting

    Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Korcula før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Korcula Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Korcula Ferge servicer

Korcula Guide

Korcula Guide

Korcula er den 6. største øya i Adriaterhavet og er beliggende på den sørvestlige kysten av Kroatia. Øya representerer en unik sammensmeltning av vakker natur, kultur tradisjon og historie, og moderne turisme. Øya har tallrike vakre strender og bukter, luksuriøse hotell og sommerhus, århundre gamle olvienlunder og vinmarker, gamle byer og landsbyer.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.