Book en Zadar ferge

Zadar fergehavn i Kroatia knytter deg med Ancona i Italia med et valg av opp til 1 avganger ukentlig. Seiltiden for Zadar til Ancona overfarten er fra 7 Timer, og med Jadrolinija.

Zadar havn kart

Trykk her for kart

Zadar Ferge Alternativer

Zadar Ferge servicer

 • Jadrolinija
  • 1 Ukentlig Avgang 7 t
  • Få pris

Zadar Guide

Zadar er en kroatisk by som ligger i Dalmatia ved Adriaterhavet, og hele området er omgitt av blendende natur med blant annet de ubebodde Kornati øyene. Tidligere hørte kyststrekningen til det middelalderske kroatiske herredømmet, men kom senere under venezianske styre gjennom mange perioder. Begge deler har satt tydelige spor.

En spasertur i den gamle bydelen er som å gå flere hundre år tilbake. Historiske bygninger, den vakre strandpromenaden og hovedgaten byr på mange timers underholdning. Utsikten over Dalmatiakysten overfår selv de største forventningene.

De mange små øyer, det krystallklare hav langs strendene og de sjarmernede landsbyene har i flere tiår tiltrukket mange turister. Etter noen år med kraftig nedgang i turisme er turistene tilbake og fascinasjonen av området er større enn før.

Slik kommer du til Zadar havn

 • Med bil

  468H+P3 Zadar, Croatia

  Gazenica, Zadar, Croatia

 • Adresse

  468H+P3 Zadar, Croatia

  Gazenica, Zadar, Croatia

 • Zadar Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Zadar før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Zadar Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.