Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Zadar havn

  • Med bil

    Kjørende fra rute 8 skal følge Ante Starcevia og så dreie til høyre inn på Franje Tudmana og ta den neste til Put Murvice. Deretter, følg skiltene.

  • Adresse

    Liburnska obala 6/1, 23 000

  • Zadar Overnatting

    Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Zadar før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Zadar Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Zadar Ferge servicer

Zadar Guide

Zadar Guide

Zadar er en kroatisk by som ligger i Dalmatia ved Adriaterhavet, og hele området er omgitt av blendende natur med blant annet de ubebodde Kornati øyene. Tidligere hørte kyststrekningen til det middelalderske kroatiske herredømmet, men kom senere under venezianske styre gjennom mange perioder. Begge deler har satt tydelige spor. En spasertur i den gamle bydelen er som å gå flere hundre år tilbake. Historiske bygninger, den vakre strandpromenaden og hovedgaten byr på mange timers underholdning. Utsikten over Dalmatiakysten overfår selv de største forventningene. De mange små øyer, det krystallklare hav langs strendene og de sjarmernede landsbyene har i flere tiår tiltrukket mange turister. Etter noen år med kraftig nedgang i turisme er turistene tilbake og fascinasjonen av området er større enn før.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.