Korcula Island til Dubrovnik Ferge

Korcula Island Dubrovnik fergeruten knytter Korcula med Kroatia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, TP Line. Det er opp til 14 avganger Uke med seiltid fra ca. 2 timer 5 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Korcula Island Dubrovnik fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Korcula Island - Dubrovnik Fergeselskaper

  • TP Line
    • 14 Ukentlige Avganger 2 t 5 min
    • Få pris

Korcula Island Guide

Den kroatiske øya Korcula ligger i Adriaterhavet, like ved den dalmatiske kysten. Den er skilt fra Peljesac halvøy av det smale smuget Peljesac, som er mellom 900 m og 3000 m bredt. Øya er den sjette største i Adriaterhavet og er ca. 47 km lang og 8 km bred. Interessante attraksjoner på øya omfatter den gotiske og renessanse bygning St. Marks Cathedral, som ligger i den gamle bydel. Den blev bygget i det 14., 15. og 16. århundret, og er et besøk verdt. Korcula har masse små og avsides strender over hele øya.

Korcula er knyttet til fastlandet med en regelmessige fergeforbindelse mellom Dominice, like utenfor Korcula by, Rijeka, Split, Stari Grad, Dubrovnik og Mijet.

Dubrovnik Guide

Den kroatiske byen Dubrovnik ligger i Dalmatia ved Adriaterhavskysten. Byen, som er et unesco verdensarv område, er et av de mest populære reisemålene i Middelhavet, og en av byens mest besøke attraksjoner er bymurene dens. De er omkring 6 km tykke og omkring 2 km lange, og ble bygget med en rekke tårn for å forsvare byen. Byens arkitektur er spektakulær og omfatter mange kirker, klostre, museer og fontener. Byens katedral, som er fra det 18. århundret, inneholder levninger fra det 11. og 18. århundret.

Byens fergeterminal ligger i Kantafig område Gruz Bay, omkring 3 km fra den gamle bydelen. Det er fergeforbindelser til Bari, Rijeka, Stari Grad, Korcula og Mijet.