Jadrolinija

Jadrolinija tlbyr fergeoverfarter fra Italia til mange havner i Kroatien, samt tallrike innenlandske kroatiske servicer.

Jadrolinija ble grunnlagt i 1900ene, og er Kroatias største fergeselskap.

Når man seiler med Jadrolinija, kan man nå mange av øy attraksjoner i Adriaterhavet lett og i tiden, samt det er en fantastisk utsikt over havet og de vakre øy- og lkystlandskap under turen.

Med directferries.no kan du sammenligne Jadrolinija seilplaner og priser med andre alternative fergeselskaper, før du velger den beste løsningen for reisen din.

Les mer Les mindre

Alle Jadrolinija ruter

Jadrolinija kundeanmeldelser

 • "Reise mellom Dubrovnik og Bari"

  Veldig fin måte å bevege seg fra sted til sted. Fornøyd med reisen.

  'Irina' reiste med Jadrolinija

  Les mer Les mindre
 • "God opplevelse!"

  Vi så ikke fram til å reise om natten mellom Bari og Dubrovnik, men personalet om bord var ikke bare vennlige, men også deilig vittige (spesielt herrene ved resepsjonen). De var svært hjelpsomme og imøtekommende. Den eneste negative tingen vi husker var, da vi var på utkikk etter et sted å sitte om natten (vi hadde ikke lugar), og befant oss i en gang, hvor de private lugarene var, kom et medlem av personalet og skjelte ut oss, fordi vi var det og tilbød ikke riktig noen hjelp, utover at aggressivt fortelle oss at vi ”hørte til” nedenunder uten overhodet å se på billettene våre. Hendes dårlige kundeservice ble imidlertid overskygget av herrene i resepsjonen, som nevnt tidligere. Tjenene var også virkelig vennlige. Hvis man har råd til det, vil jeg anbefale å booke en lugar.

  'Bailey' reiste med Jadrolinija på Dubrovnik

  Les mer Les mindre
 • "Presis det vi hadde bruk for"

  Vennene mine og jeg hadde vært på farten i de siste 4 ukene, og hadde bruk for en billig og enkel måte å komme til Kroatia. Med fergen var det super lett og selv om det ikke var super behagelig på dekket, var vi i stand til å reise om natten og ha en full dag i Dubrovnik. Et forslag: dere bør være MYE tydeligere i instriksjonene om innsjekking i Bari, hvor man skal gå til en annen del av havnen.

  'Anonym' reiste med Jadrolinija på Dubrovnik

  Les mer Les mindre
 • "Tur fra Dubrovnik til Bari: kunne ha vært bedre"

  Lugaren var stor nok til en overnatting og sengene var forholdsvis behagelige. Personalet var hjelpsomme og effektive. Men kaffen var ikke god og utvalget av frokost var minimalt. I motsetning til andre fergeselskaper, var det ingen håndklær eller såpe. Dette var det eneste fergeselskapet, vi kunne reise med på denne ruten, men hvis vi hadde hatt et annet valg, ville vi ikke velge Jadrolinja igjen, særlig for slik en dyr pris. Blue Line var mer behagelig og bedre utstyrt.

  'Anonym' reiste med Jadrolinija på Dubrovnik

  Les mer Les mindre