Ancona til Zadar Ferge

Ancona Zadar fergeruten knytter Italia med Kroatia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Jadrolinija. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 9 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Ancona Zadar fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Ancona - Zadar Fergeselskaper

  • Jadrolinija
    • 1 Ukentlig Avgang 9 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Ancona Zadar priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Ancona Zadar ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Ancona Guide

Ancona ligger i Marche regionen, omkring 280 nordøst av Roma. Byens havn er populær for passasjertrafikk og er en av hovedhavnene ved Adriatethavet. Byens katedral, Ancona Domkirke, er dedikert til Judas Cyriacus og ble startet i det 11. århundret og avsluttet i 1189.

Det er fergeforbindelser fra Ancona til Split, Rijeka, Zadar, Hvar, Dubrovnik, Bari, Patras og Igoumenitsa. Fasiliteter i havnen inkluderer en kafe, toaletter og en liten butikk. Det er også parkering.

Zadar Guide

Zadar er et av Kroatias mest populære turistmålene. Byen ligger ved Adriaterhavskysten, nord for Split og Dubrovnik og omkring 3 timer fra Zagreb. Den gamle byen har en rekke romerske ruiner, vakre kirker og noen deilige strender, som alle er populære blant besøkender. Det er også noen deilige øyer og nasjonalparker, som alle er innen rekkevidde av byen. En populær attraksjon i Zadar, er det daglige markedet som betraktes som et av de beste i landet og har et stort utvalg av friske råvarer. Byen er særlig kjent for sitt store antall kirker.