Venezia
Umag
Ferger til Kroatia
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Venezia til Umag Ferge

Venezia Umag fergeruten knytter Italia med Kroatia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Kompas. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 3 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Venezia Umag fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

 • Hvor lang tid tar fergen fra Venezia til Umag?

  Fergetiden fra Venezia til Umag er omtrent 3h 30m. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.
 • Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Venezia og Umag?

  Det er 1 fergeoperatører for Venezia til Umag, og dette er
  • Kompas
 • Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Venezia til Umag?

  Bestill ferger fra Venezia til Umag gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.
 • Kan du reise som fotpassasjer på fergen fra Venezia til Umag?

  Ja, du kan reise som fotpassasjer på fergen Venezia til Umag med
  • Kompas
 • Kan du ta med bilen din på fergen fra Venezia til Umag?

  Nei, bare fotpassasjerer kan reise med fergen.
 • Kan du ta med kjæledyr på fergen fra Venezia til Umag?

  Nei, kjæledyr er ikke tillatt om bord på fergene.

Venezia Guide

Venezia er en by beliggende i den nordøstlige delen av Italia og ligger fordelt over 18 små øyer, som er skilt av kanaler og knyttet av broer. Byen ligger i den venetianske lagunen, som strekker seg langs kysten, mellom utmunningen av Po og Piave elvene. Venezia er kjent verden over for sine vakre omgivelser, arkitekturen sin og kunsten sin. Hele byen, sammen med lagunen, er blitt erklært et Unesco verdensarv område. Byens navn stammer fra gamle Veneti mennesker, som levde i området omkring det 10. århundret f.kr.

Venezia fergeterminal, Passenggeri, knytter Venezia til fastlandet med avganger fra den berømte broen, Ponte della Liberta. Den nye Venezia Marritima fergeterminal tilbyr et utvalg av fasiliteter, inkludert innsjekking skranker, restauranter, butikker og mange flere tjenester. Terminal S Marta ligger i en av havenes eldste bygninger og tilbyr moderne fasiliteter, inkludert kafeer, butikker og mer. IS Basiliocan Terminal er hvor fergene fra kroatiske og nordlige deler av Adriaterhavet ankommer. Destinasjoner tilgjengelige fra havnen inkluderer Mali Losinj, Pula, Porec, Rovinj, Igoumenitsa, Patras, Piran og Umag.


Umag Guide

Den kroatiske byen Umag i Istria er den første byen besøkender når, når de nærmer seg Istria fra Vest-Europa. Byen har en deilig atmosfære og mange attraksjoner, som tiltrekker besøkender. Byen har omkring 13.000 innbyggere og en kyststrekning på 45 km. Havet omkring Umag er krystallklart og perfekt til svømming fra mai til oktober.

Byens historie går tilbake til romertiden, selv om den bare ble nevnt for første gang i det 7. århundret. Bevis for dens romerske fortid ligger i de mange restene og gjenstander som er blitt gravd ut langs kysten.

Det er fergeforbindelser fra Umag havn til Venezia med en ukentlig avgang. Seiltiden er omkring 2½ timer.


Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.