Ancona til Split Ferge

Ancona Split fergeruten knytter Italia med Kroatia og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. SNAV seiler opp til 5 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 11 Timer mens Jadrolinija servicen seiler pop til 3 avganger ukentlig med en seiltid fra 10 t 15 min.

Det er 8 Uke overfarter på Ancona Split ruten mellom Italia og Kroatia. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Ancona - Split Fergeselskaper

  • SNAV
    • 5 Ukentlige Avganger 11 t
    • Få pris
  • Jadrolinija
    • 3 Ukentlige Avganger 10 t 15 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Ancona Split priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Ancona Split ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Ancona Guide

Ancona ligger i Marche regionen, omkring 280 nordøst av Roma. Byens havn er populær for passasjertrafikk og er en av hovedhavnene ved Adriatethavet. Byens katedral, Ancona Domkirke, er dedikert til Judas Cyriacus og ble startet i det 11. århundret og avsluttet i 1189.

Det er fergeforbindelser fra Ancona til Split, Rijeka, Zadar, Hvar, Dubrovnik, Bari, Patras og Igoumenitsa. Fasiliteter i havnen inkluderer en kafe, toaletter og en liten butikk. Det er også parkering.

Split Guide

Den kroatiske byen Split ligger i den sentrale delen av Dalmatia, på den sørvestlige siden av landet og har en malerisk beliggenhet på bredden av Adriaterhavet. Split er en gammel havneby som er senteret omkring det store Diocletians palass fra romertiden, og har mange bar, restauranter og kaféer. Utover sitt enorme palass og den gamle bydelen, som er full av gamle bygninger og palasser, er byens havn en ekstra bonus for besøkender, siden det er mange ekstra fasiliteter å nyte.

Fjellet bak byen gir den en deilig kulisse. Byen har noen strender, men Bacvice strand ligger i nærheten og er ofte travel om sommeren. Andre populære strender er Kasjuni Cove i vest, Zlatani Rat strand på Barc øya og Poctocine strand på Bol øya.

Det er ferger fra byens havn til Ancona, Pescara, Rijeka, Korcula, Dubrovnik og Mljet.