Bari til Dubrovnik Ferge

Bari Dubrovnik fergeruten knytter Italia med Kroatia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Jadrolinija. Det er opp til 4 avganger Uke med seiltid fra ca. 10 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Bari Dubrovnik fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Bari - Dubrovnik Fergeselskaper

 • Jadrolinija
  • 4 Ukentlige Avganger 10 t
  • Få pris

Gjennomsnittlige Bari Dubrovnik priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Bari Dubrovnik ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Bari Dubrovnik Ferge anmeldelser

 • "Fantastisk"

  Vidunderlig opplevelse! Sov riktig godt. Deilig personale.

  'Anonym' reiste på Bari Dubrovnik ruten med Jadrolinija på Dubrovnik

  Les mer Les mindre
 • "God opplevelse!"

  Vi så ikke fram til å reise om natten mellom Bari og Dubrovnik, men personalet om bord var ikke bare vennlige, men også deilig vittige (spesielt herrene ved resepsjonen). De var svært hjelpsomme og imøtekommende. Den eneste negative tingen vi husker var, da vi var på utkikk etter et sted å sitte om natten (vi hadde ikke lugar), og befant oss i en gang, hvor de private lugarene var, kom et medlem av personalet og skjelte ut oss, fordi vi var det og tilbød ikke riktig noen hjelp, utover at aggressivt fortelle oss at vi ”hørte til” nedenunder uten overhodet å se på billettene våre. Hendes dårlige kundeservice ble imidlertid overskygget av herrene i resepsjonen, som nevnt tidligere. Tjenene var også virkelig vennlige. Hvis man har råd til det, vil jeg anbefale å booke en lugar.

  'Bailey' reiste på Bari Dubrovnik ruten med Jadrolinija på Dubrovnik

  Les mer Les mindre
 • "Presis det vi hadde bruk for"

  Vennene mine og jeg hadde vært på farten i de siste 4 ukene, og hadde bruk for en billig og enkel måte å komme til Kroatia. Med fergen var det super lett og selv om det ikke var super behagelig på dekket, var vi i stand til å reise om natten og ha en full dag i Dubrovnik. Et forslag: dere bør være MYE tydeligere i instriksjonene om innsjekking i Bari, hvor man skal gå til en annen del av havnen.

  'Anonym' reiste på Bari Dubrovnik ruten med Jadrolinija på Dubrovnik

  Les mer Les mindre
 • "Lett og behagelig tur"

  Fergen fra Bari til Dubrovnik var lett og behagelig. Innsjekking var rask og effektiv. Turen var god. Takk, jeg nøt det.

  'Laura' reiste på Bari Dubrovnik ruten med Jadrolinija på Dubrovnik

  Les mer Les mindre

Bari Guide

Den italienske byen Bari ligger i provinsen av samme navn, ved Adriaterhavskysten. Byen er nok best kjent for sitt universitet og havn. Det er mange attraksjoner i Bari, inkludert Barsilica di San nicola, som ble etablert i det 11. århundret for å motta restene av Sankt Nicolas, som nå ligger under kirkens alter i krypten. Bari katedral er også et besøk verdt.

Bari havn er en av de viktigste i regionen, og er et knutepunkt for skipstrafikk mellom Italia og Midtøsten og Balkan regioner. Havnen har to terminaler. Den gamle havnen ligger tettest på den gamle byen og brukes primært til mindre båter og fiskebåter. Den moderne nye havnen tilbyr turist destinasjoner, som inkluderer Durres, Igoumenitsa, Keffalnia, Korfu, Patras, Kotor og Dubrovnik.

Dubrovnik Guide

Den kroatiske byen Dubrovnik ligger i Dalmatia ved Adriaterhavskysten. Byen, som er et unesco verdensarv område, er et av de mest populære reisemålene i Middelhavet, og en av byens mest besøke attraksjoner er bymurene dens. De er omkring 6 km tykke og omkring 2 km lange, og ble bygget med en rekke tårn for å forsvare byen. Byens arkitektur er spektakulær og omfatter mange kirker, klostre, museer og fontener. Byens katedral, som er fra det 18. århundret, inneholder levninger fra det 11. og 18. århundret.

Byens fergeterminal ligger i Kantafig område Gruz Bay, omkring 3 km fra den gamle bydelen. Det er fergeforbindelser til Bari, Rijeka, Stari Grad, Korcula og Mijet.