Book en Split ferge

Split fergehavn i Kroatia knytter deg med Ancona i Italia med et valg av opp til 9 avganger ukentlig. Seiltiden for Split til Ancona overfarten er fra 9 Timer, og med SNAV & Jadrolinija.

Split havn kart

Trykk her for kart

Split Ferge Alternativer

Split Ferge servicer

 • SNAV
  • 6 Ukentlige Avganger 9 t 30 min
  • Få pris
 • Jadrolinija
  • 3 Ukentlige Avganger 9 t
  • Få pris

Split Guide

Split er den nest største byen i Kroatia og ligger på sørvestkysten av landet på grensa til Adriaterhavet. Havnen i Split blir ofte brukt som inngangsporten til Italia, siden det er mange som reiser på ruten til Ancona på den italienske østkysten.

Havnen blir ofte brukt som inngangsporten til Italia, med kryssinger til Ancona på den italienske østkysten som vanligvis varierer mellom åtte og ni timer.

Hva er det å gjøre i Split?

Kroatia har blitt veldig populært de siste årene blant turistene, og Split er definitivt juvelen i krona. Her finner du det Diokletians palass med forbløffende arkitektoniske strukturer som omfatter et vell av fasiliteter - butikker, restauranter, barer og klubber pryder midten av den fantastiske infrastrukturen.

Mens du går rundt kan du beundre de fantastiske veggene og spirene som gir et innblikk i fra den fascinerende historien til byen, og etter du har vandret rundt en stund kan du stoppe opp på en klassisk kroatisk restaurant. Du kan bruke en hel dag på dette fantastiske stedet, og det er vel kanskje derfor mange kommer hit bare for å besøke palasset, og heller tar sightseeingen i Split for seg selv. I byen finner du fargerike hus og historiske landemerker, spesielt gamle Split som er autentisk og har ikke blitt påvirket så mye av turisme.

Arkitekturen er kanskje det mest estetisk tiltalende aspektet av Split, men Marjan Park er definitivt på andreplass; en miks av grønne løvtrær ved siden av det tropiske plantelivet skaper en naturlig eksotisk følelse. Etter at du har hatt en dag med å nyte severdighetene og den naturlige skjønnheten, gå til de berømte barene og klubbene som tiltrekker seg en mengde av unge hver sommer. Hovedgaten er full av energiske og spennende unge mennesker som nyter smaken av den billige drikken og nyter musikk.

Hvordan kommer besøkende seg rundt i Split?

Severdighetene i sentrum av Split er ganske nærme hverandre, så her er det bare å ta beina fatt. Skal du ut av sentrum er det best å komme seg rundt med sykkel eller leiebil. Det finnes også et buss-system som kjører i deler av byen.

Slik kommer du til Split havn

 • Med bil

  Split er lett tilgjengelig fra fastland Kroatia via A1 og deretter E71. For å komme inn til byen, følg rute 8 til du kommer til Polijicka Cesta, og deretter drei til høyre til Kraja Zvonimira. Bliv på Kraja Zvonimira til den bliver til Obala Kneza Domagoja som tar deg hele veien til Split havn.

 • Med tog

  Det er tog fra Split til Zagreb (5-9 timer) og Zadar (6 timer) gjennom Sibenik.

 • Adresse

  Gat Sv Duje Bb Trajektni Term, HR - 2100 Split

 • Split Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Split før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Split Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.