Venezia til Piran Ferge

Venezia Piran fergeruten knytter Italia med Slovenia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Venezia Lines. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 2 timer 45 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Venezia Piran fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Venezia - Piran Fergeselskaper

  • Venezia Lines
    • 1 Ukentlig Avgang 2 t 45 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Venezia Piran priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Venezia Guide

Venezia er en by beliggende i den nordøstlige delen av Italia og ligger fordelt over 18 små øyer, som er skilt av kanaler og knyttet av broer. Byen ligger i den venetianske lagunen, som strekker seg langs kysten, mellom utmunningen av Po og Piave elvene. Venezia er kjent verden over for sine vakre omgivelser, arkitekturen sin og kunsten sin. Hele byen, sammen med lagunen, er blitt erklært et Unesco verdensarv område. Byens navn stammer fra gamle Veneti mennesker, som levde i området omkring det 10. århundret f.kr.

Venezia fergeterminal, Passenggeri, knytter Venezia til fastlandet med avganger fra den berømte broen, Ponte della Liberta. Den nye Venezia Marritima fergeterminal tilbyr et utvalg av fasiliteter, inkludert innsjekking skranker, restauranter, butikker og mange flere tjenester. Terminal S Marta ligger i en av havenes eldste bygninger og tilbyr moderne fasiliteter, inkludert kafeer, butikker og mer. IS Basiliocan Terminal er hvor fergene fra kroatiske og nordlige deler av Adriaterhavet ankommer. Destinasjoner tilgjengelige fra havnen inkluderer Mali Losinj, Pula, Porec, Rovinj, Igoumenitsa, Patras, Piran og Umag.

Piran Guide

Den slovenske byen Piran ligger på Piran golfen på Adriaterhavskysten, og betraktes som en av de mest maleriske og eldste byene i Slovenia. Byen ble regjert av venetianene i flere århundre, og dette ses i arkitekturen. Byen begynte å vokse i det 7. århundret. Gjennom hele historien sin har Piran vært styrt av forskjellige kulturer, men venetianene har nok vært den største innflytelsen.

Det er fergeforbindelser fra Piran til Venezia i Italia.