Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Piran havn

 • Med bil

  Piran havn ligger bare 3,8 km fra Portoroz sentrum og ca. 100 m fra Tartini-plassen i Piran sentrum. Når du er ved siden av Tartini Square, fortsett til Kidricevo nabrezje langs Piran Marina.

 • Med tog

  Det er ingen togstasjon i Piran. Den nærmeste togstasjon er i Koper. Det er togforbindelser mellem Venezia og Koper, men begrenset offentlig transport mellom Koper og Piran.

 • Adresse

  Tartinijev Trg 2 6330 Piran

 • Piran Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Piran før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Piran Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Piran Ferge servicer

Piran Guide

Piran Guide

Piran er en vakker, historisk og romantisk kystby, som ligger ved kanten av en klippe halvøy. Fortid og nåtid møtes i en herlig blanding av gamle huse, smale gater, en vakker torg og en pragtfull havnepromenade. Pirans sjarm skyldes især de vakre venetianske bygninger, den fremragende beliggenhet ved vannet og livet i gatene og på torget. Arkitekturen og atmosfæren i hele byen, som er omgitt av en gammel bymur, er veldig italiensk og byen kalles ’lille Venezia’. Fordums prakt blander seg her med en ny sjarm og byen er kjent som juvelen blant de slovenske kystbyene.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.