Umag til Venezia Ferge

Umag Venezia fergeruten knytter Kroatia med Italia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Kompas. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 3 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Umag Venezia fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Umag - Venezia Fergeselskaper

  • Kompas
    • 1 Ukentlig Avgang 3 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Umag Venezia priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Umag Guide

Den kroatiske kystbyen Umag bl, sammen med en større del av Istria, regjert av romerne i de tidlige århundrene, og kom også under innflytelse av det venetianske imperiet i 1248. Etter fallet av venetiansk imperium kom Umag under østerrikerne og var så italiensk inntil 1943, hvor området ble gitt til Jugoslavia i 1953. Umag ble del av Kroatia, som erklærte seg uavhengig i 1991.

Byens kyst strekker seg omkring 20 km og er et populært reisemål i Kroatia. Den gamle byen har smale brosteinsbelagte gater og kyststrekningen dens med maleriske små bukter. Det er omkring 60.000 hotellsenger og privat akkommodasjon i byen sammen med en rekke campingplasser langs kysten. Det er steder som passer til alle budsjetter og enhver smak. Umag er og så kjent marinaen sin og det internsjonale tennis senter, som er vert for Croatia Open hver juli.

Det er fergeforbindelser fra Umag til Venezia med en avgang hver uke. Seiltiden er ca. 2½ timer.

Venezia Guide

Den italienske byen Venezia ble grunnlagt for mer enn 1500 år siden, og ligger på 117 forskjellige øyer som er forbundet av over 150 kanaler og 400 broer. Denne vakre byens historiske sentret er oppdelt i seks bydeler, som er Cannaregio, Castello, Dorsoduro, San Marco, San Polo og Santa Croce. Alle Venezias bygninger støttes av trepåler, som er blitt drevet dypt ned i jorden for å skape et solid fundament.

Venezia er en av de mest besøkte, og vakreste, byer i verden og har mange populære attraksjoner, inkludert Basilica San Marco, som er en stor kirke og nok en av de mest berømte severdighetene i byen. I Venezia finner man også Piazza San Marco, som ligger i byens hjerte, Palazzo Ducale, som er et fantastisk palass, og Accademia Gallery, som inneholder mesterverker fra det 14. århundret frem til det 18. århundret fra noen av verdens største kunstnere, inkludert Bellini, Longhi, Picasso, Titian og Rosalba Carriera.