Pula til Venezia Ferge

Pula Venezia fergeruten knytter Kroatia med Italia og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Venezia Lines seiler opp til 3 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 3 timer 45 minutter mens Kompas servicen seiler pop til 3 avganger ukentlig med en seiltid fra 3 t 30 min.

Det er 6 Uke overfarter på Pula Venezia ruten mellom Kroatia og Italia. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Pula - Venezia Fergeselskaper

  • Venezia Lines
    • 3 Ukentlige Avganger 3 t 45 min
    • Få pris
  • Kompas
    • 3 Ukentlige Avganger 3 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Pula Venezia priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Pula Guide

Den kroatiske byen Pula ligger på den sørlige spissen av Istria halvøy. Byen har en naturlig havn, som er åpen mot nordvest og har to innganger. Den ene er fra havet og den annen er gjennom Fazana Channel. Pula er kjent for sitt milde klima og vakre natur, og har en lang historie i vin, fiskeri, skipsbygning og turisme. Det er mange antikke romerske bygninger i byen, hvorav en av de mest populære er amfiteatret fra det 1. århundret.

Det er fergeforbindelser til Venezia i Italia, hvorfra det er videregående fergeforbindelser til Rimini, Kopper og Losinj. Fasiliteter i havnen inkluderer en restaurant, valutakontor, en butikk, toaletter og dusjer.

Venezia Guide

Den italienske byen Venezia ble grunnlagt for mer enn 1500 år siden, og ligger på 117 forskjellige øyer som er forbundet av over 150 kanaler og 400 broer. Denne vakre byens historiske sentret er oppdelt i seks bydeler, som er Cannaregio, Castello, Dorsoduro, San Marco, San Polo og Santa Croce. Alle Venezias bygninger støttes av trepåler, som er blitt drevet dypt ned i jorden for å skape et solid fundament.

Venezia er en av de mest besøkte, og vakreste, byer i verden og har mange populære attraksjoner, inkludert Basilica San Marco, som er en stor kirke og nok en av de mest berømte severdighetene i byen. I Venezia finner man også Piazza San Marco, som ligger i byens hjerte, Palazzo Ducale, som er et fantastisk palass, og Accademia Gallery, som inneholder mesterverker fra det 14. århundret frem til det 18. århundret fra noen av verdens største kunstnere, inkludert Bellini, Longhi, Picasso, Titian og Rosalba Carriera.