Split til Ancona Ferge

Split Ancona fergeruten knytter Kroatia med Italia og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. SNAV seiler opp til 5 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 9 timer 30 minutter mens Jadrolinija servicen seiler pop til 3 avganger ukentlig med en seiltid fra 9 t.

Det er 8 Uke overfarter på Split Ancona ruten mellom Kroatia og Italia. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Split - Ancona Fergeselskaper

  • SNAV
    • 5 Ukentlige Avganger 9 t 30 min
    • Få pris
  • Jadrolinija
    • 3 Ukentlige Avganger 9 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Split Ancona priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Split Ancona ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Split Guide

Split er Kroatias nest største by og ligger i Dalmatia region på den østlige bredden av Adriaterhavet. Byen er et viktig punkt for transport, med mange forbindelser til øyene i Adriaterhavet, og er også et populært turistmål. Byen kan føre tilbake historien sin til det 4. århundret f.kr., da det var en greske koloni. Det moderne Split er en livlig by med mange severdigheter. Beliggende i byen er mange bar, restauranter, kaféer og butikker, som tar høyde for alle turisters behov. Bak byen ligger fjell, som gir Split en flott kulisse, og er en skarp kontrast til det blå vann i Adriaterhavet.

Det er fergeforbindelser fra Split havn til Ancona, Pescara, Rijeka, Korcula, Dubrovnik og Mljet.

Ancona Guide

Den italienske havnebyen Ancona ligger i Le Marche region i sentral Italia og er blitt et populært reisemål i de siste årene. Byen er populær på grunn av sin naturlige skjønnhet og deilige gastronomi, og det er mange ting for besøkender å se og lage. Ancona ligger ved Adriaterhavets kyst, omkring 200 km fra byen Bologna og 280 km fra byen Roma, den italienske hovedstaden. Byens naturlige forsvar, som ligger mellom skråningene av Monte Conero og Monte Astagno, gjorde det til en god plassering for de opprinnelige bosettere fra Syracuse å forsvare. Greske kjøpmenn etablerte et Purpur fabrikk i byen og innflytelsen deres på området er utbredt. Under romertiden hadde byen sin egen mynt, og gresk ble talt i hele området.

Ancona er en viktig havn og er godt forbundet til andre steder. Den beste og letteste måten å nå Ancona på, er med ferge. Det er fergeforbindelser til destinasjoner, som inkluderer Split, Rijeka, Zadar, Hvar, Korcula, Dubrovnik, Patras, Igoumenitsa og Dugi Otok.