Split til Ancona Ferge

Split Ancona fergeruten knytter Kroatia med Italia og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. SNAV seiler opp til 4 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 9 timer 30 minutter mens Jadrolinija servicen seiler pop til 4 avganger ukentlig med en seiltid fra 8 t.

Det er 8 Uke overfarter på Split Ancona ruten mellom Kroatia og Italia. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Split - Ancona Fergeselskaper

 • SNAV
  • 4 Ukentlige Avganger 9 t 30 min
  • Få pris
 • Jadrolinija
  • 4 Ukentlige Avganger 8 t
  • Få pris

Gjennomsnittlige Split Ancona priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Split Ancona ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Split Ancona Ferge anmeldelser

 • "Split - Ancona"

  Very good, personale super

  'Riittaleena' reiste på Split Ancona ruten med SNAV

  Les mer Les mindre
 • "Ok trip between Croatia and Italy"

  Ok to travel overnight between the two countries. Professional ferry company.

  'Halgeir' reiste på Split Ancona ruten med Blueline på Regina della Pace

  Les mer Les mindre
 • "Svært tilfreds"

  Jeg var svært fornøyd med min siste tur på Bluelines ferge fra Split til Ancona. Jeg kjøpte bare et dekkplass billett, så fant bare et behageligt sted å sove. Jeg reiste alene, og følte meg sikker på fergen. Fergen var punktlig. Jeg vil helt sikkert velge Blueline igjen.

  'Kate' reiste på Split Ancona ruten med Blueline på Regina della Pace

  Les mer Les mindre
 • "God tur med Blueline!"

  Vi reiste mellom Split og Ancona (begge veier) med Blueline Ferries, og samlet var vi svært fornøyd med opplevelsen. Det er lett å komme til fergen i Split, og vi kom raskt gjennom innsjekking og passkontroll. Reisen var ganske fornøyelig, vi avgikk og ankom i tiden. Vi likte godt at det var masse av utendørs sitteområder. Vi booket ikke en lugar, men det var mer enn nok steder i fellesområdene å sove og slappe av. Vi fikk ikke den beste nattesøvnen, men det var nok fordi vi sov i stoler…og ikke senger. Vi ville ha verdsatt, hvis stolens armlene kunne rykkes (dvs. komme tilbake), fordi så kunne vi i det minste ha lagt oss litt ned. Personalet var vennlige og hjelpsomme. Turen tilbake var også god. Min eneste klage ville være å fergen var vanskelig å komme til i Ancona, og krevde betydelig mer tid (og 2 busser fra togstasjonen). Så hvis du seiler fra Ancona, sørg for at du gir deg selv minst 1½ time for å komme til havnen, innsjekking og ta de to bussene. Heldigvis advarte personalet i Splitt oss om dette, slik at vi ikke hadde noen problemer.

  'Hilary ' reiste på Split Ancona ruten med Blueline på Regina della Pace

  Les mer Les mindre

Split Guide

Split er Kroatias nest største by og ligger i Dalmatia region på den østlige bredden av Adriaterhavet. Byen er et viktig punkt for transport, med mange forbindelser til øyene i Adriaterhavet, og er også et populært turistmål. Byen kan føre tilbake historien sin til det 4. århundret f.kr., da det var en greske koloni. Det moderne Split er en livlig by med mange severdigheter. Beliggende i byen er mange bar, restauranter, kaféer og butikker, som tar høyde for alle turisters behov. Bak byen ligger fjell, som gir Split en flott kulisse, og er en skarp kontrast til det blå vann i Adriaterhavet.

Det er fergeforbindelser fra Split havn til Ancona, Pescara, Rijeka, Korcula, Dubrovnik og Mljet.

Ancona Guide

Den italienske havnebyen Ancona ligger i Le Marche region i sentral Italia og er blitt et populært reisemål i de siste årene. Byen er populær på grunn av sin naturlige skjønnhet og deilige gastronomi, og det er mange ting for besøkender å se og lage. Ancona ligger ved Adriaterhavets kyst, omkring 200 km fra byen Bologna og 280 km fra byen Roma, den italienske hovedstaden. Byens naturlige forsvar, som ligger mellom skråningene av Monte Conero og Monte Astagno, gjorde det til en god plassering for de opprinnelige bosettere fra Syracuse å forsvare. Greske kjøpmenn etablerte et Purpur fabrikk i byen og innflytelsen deres på området er utbredt. Under romertiden hadde byen sin egen mynt, og gresk ble talt i hele området.

Ancona er en viktig havn og er godt forbundet til andre steder. Den beste og letteste måten å nå Ancona på, er med ferge. Det er fergeforbindelser til destinasjoner, som inkluderer Split, Rijeka, Zadar, Hvar, Korcula, Dubrovnik, Patras, Igoumenitsa og Dugi Otok.