Rovinj til Venezia Ferge

Rovinj Venezia fergeruten knytter Kroatia med Italia og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Venezia Lines seiler opp til 7 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 4 Timer mens Kompas servicen seiler pop til 3 avganger ukentlig med en seiltid fra 2 t 45 min.

Det er 10 Uke overfarter på Rovinj Venezia ruten mellom Kroatia og Italia. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Rovinj - Venezia Fergeselskaper

  • Venezia Lines
    • 7 Ukentlige Avganger 4 t
    • Få pris
  • Kompas
    • 3 Ukentlige Avganger 2 t 45 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Rovinj Venezia priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Rovinj Guide

Den kroatiske by Rovinj ligger ved Adriaterhavskysten på den vestlige siden av Istria halvøy. Byen er en fiskehavn og et populært feriested. Den gamle bydelen, som sikre øya med en middelaldersk mur, har syv porter, hvorav tre fremdeles er i bruk i dag. Gjenstander som kan dateres tilbake til bronsealderen, er blitt funnet, selv om byen ikke riktig begynte å vokse inntil det 3. århundret. Rovinj er preget av smale hus og smale gater.

Havnen ligger tett på byens sentrum og tilbyr fergeoverfarter til Venezia i Italia. Seiltiden er ca. 3½ timer, når fergen stopper underveis i Porec, Pula eller Piran. Direkte overfarter til den italienske byen tar omkring 2 timer og 45 minutter. Fasiliteter i havnen inkluderer restauranter og noen butikker.

Venezia Guide

Den italienske byen Venezia ble grunnlagt for mer enn 1500 år siden, og ligger på 117 forskjellige øyer som er forbundet av over 150 kanaler og 400 broer. Denne vakre byens historiske sentret er oppdelt i seks bydeler, som er Cannaregio, Castello, Dorsoduro, San Marco, San Polo og Santa Croce. Alle Venezias bygninger støttes av trepåler, som er blitt drevet dypt ned i jorden for å skape et solid fundament.

Venezia er en av de mest besøkte, og vakreste, byer i verden og har mange populære attraksjoner, inkludert Basilica San Marco, som er en stor kirke og nok en av de mest berømte severdighetene i byen. I Venezia finner man også Piazza San Marco, som ligger i byens hjerte, Palazzo Ducale, som er et fantastisk palass, og Accademia Gallery, som inneholder mesterverker fra det 14. århundret frem til det 18. århundret fra noen av verdens største kunstnere, inkludert Bellini, Longhi, Picasso, Titian og Rosalba Carriera.