Mali Losinj til Pesaro Ferge

Mali Losinj Pesaro fergeruten knytter Kroatia med Italia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Gomo Viaggi. Det er opp til 2 avganger Uke med seiltid fra ca. 3 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Mali Losinj Pesaro fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Mali Losinj - Pesaro Fergeselskaper

  • Gomo Viaggi
    • 2 Ukentlige Avganger 3 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Mali Losinj Pesaro priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Mali Losinj Guide

Byen og havnen Mali Losinj ligger i Promorje-Gorski Kotar fylke på øya Losinj idet vestlige Kroatia. På grunn av sitt varme klima, nye hotell og deilige strender, er byen og det omkringliggende område svært populært blant turister. Byen ligger på den sørøstlige kysten av øya på bunnen av en v-formet havn og har en rekke tidligere skipperhus fra det 19. århundret langs strandpromenaden i den vakre byen. På tross av det store antall turister i byen, er det lykkes å bevare noe av dens sjarme og atmosfære, og byens hotell er primært beliggende utenfor byen. Regionen begynte å bli populær i det 19. århundret, da de rike fra Wien og Budapest begynte å bygge villaer og luksuriøse hotell rundt Cikat. Noen av disse bygningene står fremdeles, men de fleste hotellene er moderne bygninger som er omgitt av furuskoger.

Fra byens havn er det fergeforbindelser til andre reisemål i Kroatia og Italia, herunder Venezia.

Pesaro Guide

Pesaro er en by i den italienske regionen Marche.
Fiskeri, møbelindustrien og turisme er de største styrkene i den lokale økonomien.
Operakomponisten Gioacchino Rossini ble født i Persaro i 1792. I anledning av dette, er Rossini Opera Festival en årlig begivenhet, samt Conservatorio Statale di Musica ”Gioanchino Rossini”, som ble grunnlagt i minne om komponisten.