Gomo Viaggi
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Gomo Viaggi

Gomo Viaggi er et italiensk fergeselskap basert i Pesaro, med en avdeling i Cesen atico, på østkysten av Italia, som tilbyr fergeservicer over Adriaterhavet til et par kroatiske kystbyer og øyer.

På overfarten, som tar litt over tre timer, bruker Gomo Viaggi raske katamaraner på de mange maleriske ruter, og tilbyr noen av de raskeste ferge transporter i regionen. Med utgangspunkt i den opprindelige visjon om å gi lokalbefolkningen lett adgang til begge sider av Adriaterhavet, har Gomo Viaggi siden fordoblet reisemålene sine, som nå omfatter Censenatico i Italia, og Rovinj, Mali Losinj og Rab i Kroatia.

Rovinj, en fiskehavn på halvøya Istria, har en bakketopp kapell og en betagende gammel bydel, mens øyene er kjent for deres overfylte terracottatak hus og vakre brosteinsbelagte gater. Den kroatiske kysten er fyll av middelalder historie og er omkranset av naturskjønne strender.

Med directferries.no kan du finne Gomo Viaggi seilplaner, billettpriser og booke Gomo Viaggi fergebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Gomo Viaggi med alternative fergeselskaper.

Om bord Gomo Viaggi

Gomo Viaggi routes and ports

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.