Piran
Venezia
Ferger til Italia
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Piran til Venezia Ferge

Piran Venezia fergeruten knytter Slovenia med Italia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Kompas. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 3 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Piran Venezia fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

For mer informasjon, vennligst besøk vår side med Ferger fra Slovenia til Italia
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

Hvor lang tid tar fergen fra Piran til Venezia?

Fergetiden fra Piran til Venezia er omtrent 3h 30m. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.

Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Piran og Venezia?

Det er 1 fergeoperatører for Piran til Venezia, og dette er
  • Kompas

Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Piran til Venezia?

Bestill ferger fra Piran til Venezia gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.

Kan du reise som fotpassasjer på fergen fra Piran til Venezia?

Ja, du kan reise som fotpassasjer på fergen Piran til Venezia med
  • Kompas

Kan du ta med bilen din på fergen fra Piran til Venezia?

Nei, bare fotpassasjerer kan reise med fergen.

Kan du ta med kjæledyr på fergen fra Piran til Venezia?

Nei, kjæledyr er ikke tillatt om bord på fergene.

Hva er avstanden fra Piran til Venezia?

Avstanden mellom Piran til Venezia er omtrent 76 nautiske mil.

Piran Guide

Den slovenske byen Piran ligger ved Adriaterhavskysten. Etter å være blitt formet av den venetianske Republikken og Østri-Ungarn, er byens historiske monumenter forskjellige fra dem som finnes i andre deler av landet. Byens murer ble bygget for å beskytte den fra osmannene og mange deler av murerne forblir og er en populær attraksjon.

Beliggenden innen de gamle bymurene er sjarmerende smale gater, og på byens sentrale torg sitter en statue av Guiseppe Tartini, som nok er Piran mest berømte mann. Han var en komponist og en fiolinist som ble født i et hus en kort avstand fra plassen.

Det er fergeforbindelser til Venezia i Italia.


Venezia Guide

Den italienske byen Venezia ble grunnlagt for mer enn 1500 år siden, og ligger på 117 forskjellige øyer som er forbundet av over 150 kanaler og 400 broer. Denne vakre byens historiske sentret er oppdelt i seks bydeler, som er Cannaregio, Castello, Dorsoduro, San Marco, San Polo og Santa Croce. Alle Venezias bygninger støttes av trepåler, som er blitt drevet dypt ned i jorden for å skape et solid fundament.

Venezia er en av de mest besøkte, og vakreste, byer i verden og har mange populære attraksjoner, inkludert Basilica San Marco, som er en stor kirke og nok en av de mest berømte severdighetene i byen. I Venezia finner man også Piazza San Marco, som ligger i byens hjerte, Palazzo Ducale, som er et fantastisk palass, og Accademia Gallery, som inneholder mesterverker fra det 14. århundret frem til det 18. århundret fra noen av verdens største kunstnere, inkludert Bellini, Longhi, Picasso, Titian og Rosalba Carriera.


Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.