Piran til Venezia Ferge

Piran Venezia fergeruten knytter Slovenia med Italia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Venezia Lines. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 3 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Piran Venezia fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Piran - Venezia Fergeselskaper

  • Venezia Lines
    • 1 Ukentlig Avgang 3 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Piran Venezia priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Piran Guide

Den slovenske byen Piran ligger ved Adriaterhavskysten. Etter å være blitt formet av den venetianske Republikken og Østri-Ungarn, er byens historiske monumenter forskjellige fra dem som finnes i andre deler av landet. Byens murer ble bygget for å beskytte den fra osmannene og mange deler av murerne forblir og er en populær attraksjon.

Beliggenden innen de gamle bymurene er sjarmerende smale gater, og på byens sentrale torg sitter en statue av Guiseppe Tartini, som nok er Piran mest berømte mann. Han var en komponist og en fiolinist som ble født i et hus en kort avstand fra plassen.

Det er fergeforbindelser til Venezia i Italia.

Venezia Guide

Den italienske byen Venezia ble grunnlagt for mer enn 1500 år siden, og ligger på 117 forskjellige øyer som er forbundet av over 150 kanaler og 400 broer. Denne vakre byens historiske sentret er oppdelt i seks bydeler, som er Cannaregio, Castello, Dorsoduro, San Marco, San Polo og Santa Croce. Alle Venezias bygninger støttes av trepåler, som er blitt drevet dypt ned i jorden for å skape et solid fundament.

Venezia er en av de mest besøkte, og vakreste, byer i verden og har mange populære attraksjoner, inkludert Basilica San Marco, som er en stor kirke og nok en av de mest berømte severdighetene i byen. I Venezia finner man også Piazza San Marco, som ligger i byens hjerte, Palazzo Ducale, som er et fantastisk palass, og Accademia Gallery, som inneholder mesterverker fra det 14. århundret frem til det 18. århundret fra noen av verdens største kunstnere, inkludert Bellini, Longhi, Picasso, Titian og Rosalba Carriera.