Book en Mali Losinj ferge

Mali Losinj fergehavn i Kroatia knytter deg med Pesaro i Italia med et valg av opp til 2 avganger ukentlig. Seiltiden for Mali Losinj til Pesaro overfarten er fra 2 timer 45 minutter, og med Gomo Viaggi.

Mali Losinj havn kart

Trykk her for kart

Mali Losinj Ferge Alternativer

Mali Losinj Ferge servicer

 • Gomo Viaggi
  • 2 Ukentlige Avganger 2 t 45 min
  • Få pris

Mali Losinj Guide

Mali Losinj er en havneby og en turist resort som ligger på øyen Losinj i Kroatia. Byen ligger på den sørligste delen av den stor skjermet bukt.

Mali Losinjs begynnelse daterer tilbake til 1200 tallet, kanskje tidligere, men det er en mangel på pålitelig datoer. Det som vites handler om kroatiske familier som kom til øyen fra Unagrn på flukt fra mongolene, og slo seg ned på øyens østlige bukt av Sankt Martin på skråningene av ballen over bukten.

Da den første økonomiske aktiviteten av kroatiske kolonister var kvægavling og jordbruk, var dens huse bygget over fruktbare hager.

I dag er Mali Losinj øyens turistsenter. I tillegg til områdets unike natur og strender, er det mange internasjonale arrangementer som arrangeres årlig, og tiltrekker besøkende fra hele verden.

Slik kommer du til Mali Losinj havn

 • Med bil

  Mali Losinj er en kroatisk øy i Adritic Sea. Mali Losinj havn kan nås ved å følge Riva Losinjskih Kapetana veien også skiltene til havnen.

 • Adresse

  Riva losinjskih kapetana 29 HR - 51550 Mali losinj

 • Mali Losinj Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Mali Losinj før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Mali Losinj Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.