Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Mali Losinj havn

  • Med bil

    Mali Losinj er en kroatisk øy i Adritic Sea. Mali Losinj havn kan nås ved å følge Riva Losinjskih Kapetana veien også skiltene til havnen.

  • Adresse

    Riva losinjskih kapetana 29 HR - 51550 Mali losinj

  • Mali Losinj Overnatting

    Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Mali Losinj før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Mali Losinj Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Mali Losinj Ferge servicer

Mali Losinj Guide

Mali Losinj Guide

Mali Losinj er en havneby og en turist resort som ligger på øyen Losinj i Kroatia. Byen ligger på den sørligste delen av den stor skjermet bukt. Mali Losinjs begynnelse daterer tilbake til 1200 tallet, kanskje tidligere, men det er en mangel på pålitelig datoer. Det som vites handler om kroatiske familier som kom til øyen fra Unagrn på flukt fra mongolene, og slo seg ned på øyens østlige bukt av Sankt Martin på skråningene av ballen over bukten. Da den første økonomiske aktiviteten av kroatiske kolonister var kvægavling og jordbruk, var dens huse bygget over fruktbare hager. I dag er Mali Losinj øyens turistsenter. I tillegg til områdets unike natur og strender, er det mange internasjonale arrangementer som arrangeres årlig, og tiltrekker besøkende fra hele verden.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.