Porec til Venezia Ferge

Porec Venezia fergeruten knytter Kroatia med Italia og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Venezia Lines seiler opp til 4 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 3 Timer mens Kompas servicen seiler pop til 5 avganger ukentlig med en seiltid fra 3 t.

Det er 9 Uke overfarter på Porec Venezia ruten mellom Kroatia og Italia. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Porec - Venezia Fergeselskaper

  • Venezia Lines
    • 4 Ukentlige Avganger 3 t
    • Få pris
  • Kompas
    • 5 Ukentlige Avganger 3 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Porec Venezia priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Porec Guide

Den kroatiske byen Porec ligger på den vestlige kysten av Istria halvøy. Porecs hjerte er havnen dens som er beskyttet mot havet av den lille øya Saint Nicholas. Byen ble erklært et Unesco verdensarv område i 1997, og dens største attraksjon er Euphrasian Basilica kirke, som er en samling av bygninger, som inkluderer døpefonten og bispegården. I byen er også noen bevarte romanske hus og fantastiske venetianske gotiske palasser.

Byen blir ofte valgt som Kroatias topp feriested av det nasjonale kroatiske turistkontor, som har hjulpet med å gjøre den til et populært feriemål.

Det er fergeforbindelser mellom Porec og Venezia i Italia.

Venezia Guide

Den italienske byen Venezia ble grunnlagt for mer enn 1500 år siden, og ligger på 117 forskjellige øyer som er forbundet av over 150 kanaler og 400 broer. Denne vakre byens historiske sentret er oppdelt i seks bydeler, som er Cannaregio, Castello, Dorsoduro, San Marco, San Polo og Santa Croce. Alle Venezias bygninger støttes av trepåler, som er blitt drevet dypt ned i jorden for å skape et solid fundament.

Venezia er en av de mest besøkte, og vakreste, byer i verden og har mange populære attraksjoner, inkludert Basilica San Marco, som er en stor kirke og nok en av de mest berømte severdighetene i byen. I Venezia finner man også Piazza San Marco, som ligger i byens hjerte, Palazzo Ducale, som er et fantastisk palass, og Accademia Gallery, som inneholder mesterverker fra det 14. århundret frem til det 18. århundret fra noen av verdens største kunstnere, inkludert Bellini, Longhi, Picasso, Titian og Rosalba Carriera.