Porec
Venezia
Ferger til Italia
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Porec til Venezia Ferge

Porec Venezia fergeruten knytter Kroatia med Italia og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Venezia Lines seiler opp til 4 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 3 timer mens Kompas servicen seiler pop til 5 avganger ukentlig med en seiltid fra 3 timer.

Det er 9 Uke overfarter på Porec Venezia ruten mellom Kroatia og Italia. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

 • Hvor lang tid tar fergen fra Porec til Venezia?

  Fergetiden fra Porec til Venezia er omtrent 3h. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.
 • Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Porec og Venezia?

  Det er 2 populære fergeoperatører for Porec til Venezia. Disse er
  • Venezia Lines
  • Kompas
 • Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Porec til Venezia?

  Bestill ferger fra Porec til Venezia gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.
 • Kan du reise som fotpassasjer på fergen fra Porec til Venezia?

  Ja, du kan reise som fotpassasjer på fergen Porec til Venezia med
  • Venezia Lines
  • Kompas
 • Kan du ta med bilen din på fergen fra Porec til Venezia?

  Ja, du kan reise med et kjøretøy fra Porec til Venezia med
  • Venezia Lines
  • Kompas
 • Kan du ta med kjæledyr på fergen fra Porec til Venezia?

  Ja, kjæledyr er tillatt om bord på fergen. Du kan trenge et kjæledyrpass og andre dokumenter for å ta med deg den pelskledde bestevennen din. For øyeblikket kan du ta med kjæledyr på ferger med
  • Venezia Lines

Porec Guide

Den kroatiske byen Porec ligger på den vestlige kysten av Istria halvøy. Porecs hjerte er havnen dens som er beskyttet mot havet av den lille øya Saint Nicholas. Byen ble erklært et Unesco verdensarv område i 1997, og dens største attraksjon er Euphrasian Basilica kirke, som er en samling av bygninger, som inkluderer døpefonten og bispegården. I byen er også noen bevarte romanske hus og fantastiske venetianske gotiske palasser.

Byen blir ofte valgt som Kroatias topp feriested av det nasjonale kroatiske turistkontor, som har hjulpet med å gjøre den til et populært feriemål.

Det er fergeforbindelser mellom Porec og Venezia i Italia.


Venezia Guide

Den italienske byen Venezia ble grunnlagt for mer enn 1500 år siden, og ligger på 117 forskjellige øyer som er forbundet av over 150 kanaler og 400 broer. Denne vakre byens historiske sentret er oppdelt i seks bydeler, som er Cannaregio, Castello, Dorsoduro, San Marco, San Polo og Santa Croce. Alle Venezias bygninger støttes av trepåler, som er blitt drevet dypt ned i jorden for å skape et solid fundament.

Venezia er en av de mest besøkte, og vakreste, byer i verden og har mange populære attraksjoner, inkludert Basilica San Marco, som er en stor kirke og nok en av de mest berømte severdighetene i byen. I Venezia finner man også Piazza San Marco, som ligger i byens hjerte, Palazzo Ducale, som er et fantastisk palass, og Accademia Gallery, som inneholder mesterverker fra det 14. århundret frem til det 18. århundret fra noen av verdens største kunstnere, inkludert Bellini, Longhi, Picasso, Titian og Rosalba Carriera.


Ombord på fergene

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.