Bari
Bar
Ferger til Montenegro
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Bari til Bar Ferge

Hos Direct Ferries er vi fokusert på å hjelpe deg med å finne den beste prisen på Bari Bar overfarter mellom Italia og Montenegro raskt og lett.

Bruk vår Bari Bar ferge guide til å finne al den informasjonen du trenger for å booke fergebilletten din til Montenegro, inkludert hvem som seiler på Bari Bar ruten.

Sammenlign tallrike overfarter og seilplaner for Bari Bar ferger online nå, ved å velge hvor du vil seile fra, fra Bari Bar Pris-søk og søke.

For mer informasjon, vennligst besøk vår side med Ferger fra Italia til Montenegro
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Bari og Bar?

Det er 0 fergeoperatører for Bari til Bar, og dette er

Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Bari til Bar?

Bestill ferger fra Bari til Bar gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.

Kan du reise som fotpassasjer på fergen fra Bari til Bar?

Nei, du kan ikke reise som fotpassasjer, for øyeblikket kan du bare reise på fergen med et kjøretøy.

Kan du ta med bilen din på fergen fra Bari til Bar?

Nei, bare fotpassasjerer kan reise med fergen.

Kan du ta med kjæledyr på fergen fra Bari til Bar?

Nei, kjæledyr er ikke tillatt om bord på fergene.

Bari Guide

Den italienske byen Bari ligger i provinsen av samme navn, ved Adriaterhavskysten. Byen er nok best kjent for sitt universitet og havn. Det er mange attraksjoner i Bari, inkludert Barsilica di San nicola, som ble etablert i det 11. århundret for å motta restene av Sankt Nicolas, som nå ligger under kirkens alter i krypten. Bari katedral er også et besøk verdt.

Bari havn er en av de viktigste i regionen, og er et knutepunkt for skipstrafikk mellom Italia og Midtøsten og Balkan regioner. Havnen har to terminaler. Den gamle havnen ligger tettest på den gamle byen og brukes primært til mindre båter og fiskebåter. Den moderne nye havnen tilbyr turist destinasjoner, som inkluderer Durres, Igoumenitsa, Keffalnia, Korfu, Patras, Kotor og Dubrovnik.


Bar Guide

Byen og havnen Bar liggerved Adriaterhavskysten i det sørlige Montenegro, som er omgitt av Kroatia i vest, Bosnia-Hercegovina i nordvest, Serbia i nordøst, Kosovo i øst og Albania i sørvest. Populære attraksjoner i byen inkluderer Stari Bar, som også kalles Old Bar. I motsetning til de nyere delene av byen, er Stari Bar ikke plassert tett på havet, men på en brett. Det er rester av to kirker i Stari Bar, som tiltrekker mange besøkender. Disse er kirken St. Catherine fra det 14. århundret og St. Veneranda fra det 15. århundret. Desutten kan besækender også se kirken St. Nikola fra det 13. århundret.

Byen er også kjent for sin sommer festival, som er en populær begivenhet og gjør Bar til en viktig destinasjon og et interessant sted å besøke i Montenegro.


Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.