Bari til Bar Ferge

Bari Bar fergeruten knytter Italia med Montenegro. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Jadrolinija. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 11 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Bari Bar fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Bari - Bar Fergeselskaper

  • Jadrolinija
    • 1 Ukentlig Avgang 11 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Bari Bar priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Bari Bar ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Bari Guide

Den italienske byen Bari ligger i provinsen av samme navn, ved Adriaterhavskysten. Byen er nok best kjent for sitt universitet og havn. Det er mange attraksjoner i Bari, inkludert Barsilica di San nicola, som ble etablert i det 11. århundret for å motta restene av Sankt Nicolas, som nå ligger under kirkens alter i krypten. Bari katedral er også et besøk verdt.

Bari havn er en av de viktigste i regionen, og er et knutepunkt for skipstrafikk mellom Italia og Midtøsten og Balkan regioner. Havnen har to terminaler. Den gamle havnen ligger tettest på den gamle byen og brukes primært til mindre båter og fiskebåter. Den moderne nye havnen tilbyr turist destinasjoner, som inkluderer Durres, Igoumenitsa, Keffalnia, Korfu, Patras, Kotor og Dubrovnik.

Bar Guide

Byen og havnen Bar liggerved Adriaterhavskysten i det sørlige Montenegro, som er omgitt av Kroatia i vest, Bosnia-Hercegovina i nordvest, Serbia i nordøst, Kosovo i øst og Albania i sørvest. Populære attraksjoner i byen inkluderer Stari Bar, som også kalles Old Bar. I motsetning til de nyere delene av byen, er Stari Bar ikke plassert tett på havet, men på en brett. Det er rester av to kirker i Stari Bar, som tiltrekker mange besøkender. Disse er kirken St. Catherine fra det 14. århundret og St. Veneranda fra det 15. århundret. Desutten kan besækender også se kirken St. Nikola fra det 13. århundret.

Byen er også kjent for sin sommer festival, som er en populær begivenhet og gjør Bar til en viktig destinasjon og et interessant sted å besøke i Montenegro.