Hvorfor bruke
Direct Ferries?

Ferger fra 3307 ruter og 697 havner i verden

Mer enn 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årlig

Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Ferger til Montenegro

Sansepirende fiskerestauranter, monumenter som troner på bratte fjellskråninger og gamle klosterer i baklandet. Montenegro er kilometerlange sandstrender og eventyr i den sørligste fjorden i Europa.

Nedenfor landet brettes Adriaterhavet ut som et blått bånd mellom Kroatia i vest og Albania i øst.

Montenegros 300 kilometer lange kyst har noen av Adriaterhavets beste og føyste sandstrender.

På baklandets klippeskråninger troner gamle patinerte kirkebygninger og flott befestet byer vitner om de kulturene, imperier og dynasti som på skift har vært herrer over området.

Gå på shopping eventyr i baklandets kloster, hvor langskjeggete munker står klar med helsekost, håndpresset olivenolje og himmelske ikoner.

Les mer Les mindre

Populære Fergeselskaper

 • Jadrolinija
  • Få pris

Montenegro anmeldelser

 • "Reise mellom Dubrovnik og Bari"

  Veldig fin måte å bevege seg fra sted til sted. Fornøyd med reisen.

  Les mer Les mindre
 • "God opplevelse!"

  Vi så ikke fram til å reise om natten mellom Bari og Dubrovnik, men personalet om bord var ikke bare vennlige, men også deilig vittige (spesielt herrene ved resepsjonen). De var svært hjelpsomme og imøtekommende. Den eneste negative tingen vi husker var, da vi var på utkikk etter et sted å sitte om natten (vi hadde ikke lugar), og befant oss i en gang, hvor de private lugarene var, kom et medlem av personalet og skjelte ut oss, fordi vi var det og tilbød ikke riktig noen hjelp, utover at aggressivt fortelle oss at vi ”hørte til” nedenunder uten overhodet å se på billettene våre. Hendes dårlige kundeservice ble imidlertid overskygget av herrene i resepsjonen, som nevnt tidligere. Tjenene var også virkelig vennlige. Hvis man har råd til det, vil jeg anbefale å booke en lugar.

  Les mer Les mindre
 • "Presis det vi hadde bruk for"

  Vennene mine og jeg hadde vært på farten i de siste 4 ukene, og hadde bruk for en billig og enkel måte å komme til Kroatia. Med fergen var det super lett og selv om det ikke var super behagelig på dekket, var vi i stand til å reise om natten og ha en full dag i Dubrovnik. Et forslag: dere bør være MYE tydeligere i instriksjonene om innsjekking i Bari, hvor man skal gå til en annen del av havnen.

  Les mer Les mindre
 • "Tur fra Dubrovnik til Bari: kunne ha vært bedre"

  Lugaren var stor nok til en overnatting og sengene var forholdsvis behagelige. Personalet var hjelpsomme og effektive. Men kaffen var ikke god og utvalget av frokost var minimalt. I motsetning til andre fergeselskaper, var det ingen håndklær eller såpe. Dette var det eneste fergeselskapet, vi kunne reise med på denne ruten, men hvis vi hadde hatt et annet valg, ville vi ikke velge Jadrolinja igjen, særlig for slik en dyr pris. Blue Line var mer behagelig og bedre utstyrt.

  Les mer Les mindre

Ombord på fergene

Finn ut hvordan det er ombord på fergene før du reiser.

Fergeguider, videoer og anmeldelser​

Ruter og havner i Montenegro