A-Ships Management S.A
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

A-Ships Management S.A

A-Ships Management S.A. er et gresk rederi med base i Athen som forbinder Sør-Italia med en rekke havner i Albania og Vest-Hellas, inkludert De joniske øyer.

I 1990 ble det innført helårsferger mellom Italia og Hellas, og selskapet utvidet rutene sine og kjøpte større fartøy i løpet av de påfølgende tiårene for å møte den økende etterspørselen i markedet. Rutetabellen til A-Ships Management S.A. omfatter nå seilinger fra Brindisi i Italia til Ignoumenitsa og Korfu i Hellas, i tillegg til den populære ruten over Adriaterhavet til Vlora i Albania.

Se A-Ships Management S.A sine rutetider, priser og bestill A-Ships Management S.A sine fergebilletter med directferries.no. Leter du etter en alternativ rute eller et annet fergeselskap? Slapp helt av, vi sammenligner A-Ships Management S.A med alternative fergeselskaper så vi kan hjelpe deg å velge.

Om bord A-Ships Management S.A

A-Ships Management S.A routes and ports

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.