Bar til Bari Ferge

Bar Bari fergeruten knytter Montenegro med Italia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Jadrolinija. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 11 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Bar Bari fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Bar - Bari Fergeselskaper

  • Jadrolinija
    • 1 Ukentlig Avgang 11 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Bar Bari priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Bar Bari ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Bar Guide

Bar er en stor havneby, som er beliggende i det sørlige Montenegro. Attraksjoner i byen inkluderer Bar Triconch kirke, fra det 6. århundret, som er et av de eldste monumentene i området og den eldste religiøse bygning i landet. Byen er et turistmål og en stor havn. Bar er en moderne by, som er blitt nesten gjenoppbyggd etter annen verdenskrig, og byen er preget av moderne bygninger og brede bulevarder.

Montenegro er beliggende ved Adriaterhavet og avgrenser mot Kroatia i vest, Bosnia-Hercegovina i nordvest, Serbia i nordøst, Kosovo i øst og Albania i sørøst.

Det er fergeforbindelser fra Bar til Bari i Italia.

Bari Guide

Den italienske byen og havn Bari ligger ved Adriaterhavet og er hovedstaden i den italienske regionen Puglia. Byen er ikke et særlig kjent turistmål, selv om det er et par severdigheter og den er bekvemt plassert for besøkender, som ønsker en base for å utforske det omkringliggende området. Byens historiske sentrum er plasser på et nes som raker inn i Adriaterhavet. Det meste arkeologi i byen ligger i de smale gatene i Vecchia Bari, som er berømt for å være forvirrende for besøkender som ofte farer vilt. Baris mest berømte kirke, Basilica di San Nicola fra det 11. århundret, ligger mellom havet og den gamle bydelen. Kirken er dedikert til St. Nicholas og ble bygget for å huse hans jordiske rester, som stadig ligger i krypten.

Fra Bari havn er det fergeforbindelser til Durres, Igoumenitsa, Cephalonia, Korfu, Patras, Kotor og Dubrovnik.