Hvar Island til Korcula Island Ferge

Hvar Island Korcula Island fergeruten knytter Hvar med Korcula. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, TP Line. Det er opp til 7 avganger Uke med seiltid fra ca. 1 time 25 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Hvar Island Korcula Island fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Hvar Island - Korcula Island Fergeselskaper

  • TP Line
    • 7 Ukentlige Avganger 1 time 25 min
    • Få pris

Korcula Island Guide

Den kroatiske øya Korcula er en av de grønneste øyene i Adriaterhavet og også et av de mest populære reisemålene i Kroatia. Øyas navn var opprinnelig Korkyra Melaina (Sorte Korfu), gitt av grekene, som navnga mange av de kroatiske øyene. Øya har en rik kulturell og kunstnerisk arv, og er et paradis for naturelskere med mange strender og bukter, ubebodde øyer og fantastiske utsikter.

Øyas største by er også kalt Korcula og ere n typisk middelaldersk dalmatisk by, med runde tårn og røde overdekket hus.

Byens gamle bydel er en muret middelalderby, som ligger på et stykke jord som stikker ut i Peljesac kanal. Den gamle byen er preget av smale gater, det alle starter fra byens hovedgate. Arkitekturen i den gamle byen er primært påvirket av venetiansk renessanse, men det er også noen fine eksempler på arkitektur fra 1930ene.