Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Vis havn

  • Med bil

    Havnen er lett å finne.

  • Vis Overnatting

    Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Vis før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Vis Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Vis Ferge servicer

Vis Guide

Vis Guide

Byen Vis ligger i den nordøstlige delen av øya Vis i det sørlige Kroatia, på bunnen av en beskyttet bukt. Vis by i nordøst og Komiža i sørvest er to vakre små byer på Vis øy. Hele øy var et militær område inntil begynnelsen av krigen (1991-1995) i Kroatia, slik at øya og byene dens har bare vært åpen for turisme i de siste 15 årene. I dag velkommer Vis et stigende antall turister, og de lokales livsstil endrer seg i overensstemmelse med dette, men imidlertid har byen klart å bevare sitt gamle, uimotståelige middelhavs sjarme. Besøkender er alltid henrykte over den uberørte naturen. Uansett om det er de vakre avsides steder, landsbyene med få innbyggere, de gamle steinhusene eller de mange vinmarkene, er Vis en fascinerende destinasjon.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.