Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Porec havn

 • Med bil

  Porec havn ligger i Marsala Tita Olbala, i nærheten av sentrum.

 • Med buss

  Porec havn er ca. 600 m fra den sentrale busstasjon og kan lett nås til fots. Fra den sentrale busstasjonen kan du gå langs kysten indtil du kommer til tollmyndighetene merket ’Granicni prijelaz Porec’. Toll er foran Hotel Neptun og overfor sjøen St. Nikola.

 • Adresse

  Zagrebacka 9- 52440 Porec

 • Porec Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Porec før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Porec Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Porec Ferge servicer

Porec Guide

Porec Guide

Porecs gamle sentrum er en sjarmernede rekke av smale brosteinsbelagte gater, bygninger, kirker og boligblokke fra forskjellige perioder. Byen er kystens mest velutviklet turistby med mange restauranter og barer, og her er herlig underholdning langs havne promenaden. Porecs stolthet, basilikaen St. Euphrasius, inneholder praktfulle gulvmosaikker fra 500 tallet og er beskyttet av Unesco. I Porec kan man bade fra klippestrender rundt om byen, men for å komme til de beste strendene skal man ta båten ca. 10 minutter til Sveti Nivola, som er en liten øy i nærheten. På strendene, som består av sand og stein, kan man nyte sol og badning, men også søke behagelig skygge under træer.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.