Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Pula havn

 • Med bil

  Pula havn ligger foran Arena amfiteateret. Alle avganger er fra tollmyndighetenes mole ’ Rijecki GAT’. Pula er lett tilgjengelig via A8 eller A9 fra fastlandet.

 • Med tog

  Det er to daglige tog til Ljubljana, Slovenia (4 timer) og 2 daglige til Zagreb (6½ timer), men du må ta en buss del av turen.

 • Med buss

  Fra Pula busstasjon 502 997 (Istarske Brigade) det er ni daglige busser til Rijeka (2 timer).

 • Pula Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Pula før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Pula Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Pula Ferge servicer

Pula Guide

Pula Guide

Pula ligger vakkert på sørspissen av Istria. Byen har alt hvad man kan forvente av et ferieområde; krystallklart vann, frodig natur og et malerisk bysamfunn. I Pula kan man bruke mange timer på å gå og shoppe i de små sjarmerende gater, som tilbyr alt fra fargerike frukt markeder til moderne butikker. I byen opplever man i høy grad historiens vingesus med mange godt bevarte bygninger fra romertiden. For eksempel fra man finne Europas best bevarte arena her. Samtidig er Pula en populær badeby med små sjarmerende gater og en rekke spennende butikker og restauranter med deilige lokale spesialiteter.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.