Bimini til Fort Lauderdale Ferge

Bimini Fort Lauderdale fergeruten knytter Bimini Islands med USA. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Balearia Caribbean. Det er opp til 3 avganger Uke med seiltid fra ca. 2 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Bimini Fort Lauderdale fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Bimini - Fort Lauderdale Fergeselskaper

  • Balearia Caribbean
    • 3 Ukentlige Avganger 2 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Bimini Fort Lauderdale priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Fort Lauderdale Guide

Byen Fort Lauderdale ligger i Florida, omkring 40 km nord for Miami, ved Atlanterhavskysten. Byen er berømt for strendene sine og kulturelle scener, og har sammen med noen av naboene sine i Florida, gjenoppfunnet seg selv i de siste årene. Det er antagelig rimelig å si at mange av Floridas turistattraksjoner kan være en smule pragende, men Fort Lauderdale følger ikke riktig denne tendensen. Byens downtown er full av kultur med butikker og kaféer, og strandområdet har hotell, butikker og kaféer.

Fra byens havn er det daglige fergeforbindelser til Freeport på Grand Bahama Island. Seiltiden er ca. 2½ timer.