Fort Lauderdale til Freeport Ferge

Fort Lauderdale Freeport fergeruten knytter USA med Grand Bahama. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Balearia Caribbean. Det er opp til 3 avganger Uke med seiltid fra ca. 3 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Fort Lauderdale Freeport fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Fort Lauderdale - Freeport Fergeselskaper

  • Balearia Caribbean
    • 3 Ukentlige Avganger 3 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Fort Lauderdale Freeport priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Fort Lauderdale Guide

Fort Lauderdale er en by beliggende i Florida i USA. Byen ligger på Atlanterhavskysten, omkring 40 km nord av Miami. Byens navn stammer fra en rekke fort bygget av USA under Saminiolekrigene i det 19. århundret. Utover sine museer, strender og natteliv, er Fort Lauderdale hjemsted for Fort Lauderdale Swap Shop, som er et stort innendørs/utendørs loppemarked og stedet for verdens største drive-in kino med 13 skjermer. The Internationale Swimming Hall of Fame ligger på Fort Lauderdale Beach og huser et stort badelande, samt et museum, teater og forskningsbibliotek.

Det er en daglig fergeforbindelse mellom Fort Lauderdale og Freeport på Grand Bahama øy. Den 76 km lange seilturen tar omkring 2½ timer.

Freeport Guide

Byen Freeport ligger på Grand Bahama, den nordligste delen av Bahamas, bare 113 km øst for Palm Beach i den amerikanske staten Florida. Grand Bahama er et regelmessig reisemål for korte cruise til Florida, og er den fjerde største av de 700 øyene i Bahamas. Den er populær blant turister på grunn av strendene sine med hvit sand som omgir øya og vannsporten dens som spenner fra dykking og snorkling til dyphavsfiskeri. Lucaya og markedsplassen er blitt et turistområde på øya, dels på grunn av designet dets og dels som følge av skader forårsaket av en orkan til de andre deler av Freeport. Det er et godt utvalg av butikker og restauranter, men selv om det fremdeles er noe her å tilby turister, har byen mistet mange butikker til Port Lucaya Marketplace.