USA

Slik bookes ferger fra USA til Grand Bahama

Det er for øyeblikket bare en fergerute mellom USA og Grand Bahama levert av 1 fergeselskap – Balearia Caribbean. Fort Lauderdale til Freeport ferge overfarten har ukentlige avganger med en seiltid fra omkring 3 Timer.

Mens vi har gjort vår beste for å sikre at opplysningene på denne siden er korrekte, kan regelmessigheten og varigheten av alle overfarter variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du sjekker pris-søk vår for tilgjengelighet på USA Grand Bahama overfart mellom Fort Lauderdale og Freeport.

USA Grand Bahama kart

Trykk her for kart

Ferger fra USA til Grand Bahama

Om USA:

USA består av 50 stater og et føderalt distrikt.

USA er en stor og varierende land, både i geografi, klima og kultur. En reise fra vestkysten til østkysten er mer enn 3400 km og går gjennom flere tidssoner. Det er et land med drømme og et reisemål fullt av eventyr.

Om Grand Bahama:

Grand Bahama er en av de mest populære og familievennlige øyene i Bahamas, og tilbyr noe for enhver smak.

Man er garantert en uforglemmelig ferie på Grand Bahama, med en blanding av historie, moderne attraksjoner, naturlige vidunder og vakre strender. De tre forskjellige reisemålene er East End, Freeport og West End, som alle byr på en unik opplevelse.

Grand Bahama er godt forundet til det amerikanske fastlandet med ferge, og har en regulær daglig service fra Fort Lauderdale, Florida, som seiler til Freeport.