Civitavecchia til Olbia Ferge

Civitavecchia Olbia fergeruten knytter Roma med Sardinia og leveres for øyeblikket av 3 fergeselskaper. Grandi Navi Veloci seiler opp til 6 ganger Uke, Grimaldi Lines 7 ganger Uke & Tirrenia servicen er tilgjengelig opp til 14 ganger Uke.

Det er 27 Uke overfarter på Civitavecchia Olbia overfarten mellom Roma og Sardinia og med 3 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Civitavecchia - Olbia Fergeselskaper

 • Grandi Navi Veloci
  • 6 Ukentlige Avganger 6 t 15 min
  • Få pris
 • Grimaldi Lines
  • 7 Ukentlige Avganger 7 t 30 min
  • Få pris
 • Tirrenia
  • 14 Ukentlige Avganger 5 t 30 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Civitavecchia Olbia priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Civitavecchia Olbia ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Civitavecchia Guide

Civitavecchia er beliggende i Lazio regionen i det sentrale Italia, ca. 80 km nordvest for Roma. Det arkeologiske museet i byen er beliggende i en bygning fra det 18. århundret. Bygningen ble opprinnelig bygget for at huse hovedkvarter for den pavelig garnison. I museet kan man se arkeologiske funn fra byen Centumcellae (det gamle navnet for Civitavecchia), og fra byens omkringliggende omgivelser. På Civitavecchias hovedplass vil man også finne en anden interessant attraksjon. Katedralen dedikert til San Francs av Assisi ble bygget over en kurke som allerede eksisterte, og som de fransiskanske fedrene hadde budsjett på konsesjon av pave Paul V i 1610.

Byens havn, dannet av to moller og en bølgebryter, har fergeforbindelser til blant annet Sicilia, Sardinia og Tunesia.

Olbia Guide

Olbia er en italiensk by som ligger på den nordøstlige delen av øya Sardinia og havnen dens mottar ferger fra det italienske fastlandet. Olbia er ikke så tiltrekkende som Alghero eller Cagliari, men den gamle delen av byen har romerske bade, en imponerende kirke og en rekke andre historiske bygninger. Populær blant turister er den middelalderske Pisa romanske kirke som ble hugget ut av Galluren granitt. En populær festival i byen er Festa di San Simplivio, som er en av byens største og feires over tre dager i midten av mai.

Olbia havn er på en øy, som er forbundet med byen av en lang demning. Bilferger knytter Olbia med destinasjoner på det italienske fastlandet, inkludert Genova og Civitavecchia, nær Roma. Det er også fergeforbindelser til Golfo Aranci.