Tirrenia

Tirrenia forbinder det italienske fastlandet med Sardinia, Sicilia og Tremiti øyene, og er forøyeblikket ett av de største fergeselskapene i Europa.

Tirrenias flåte består hovedsakelig av av nye raskferger, og man kommer til sin destinasjon raskt og behagelig.

Tirrenia har omkring 60.000 fergeoverfarter og byr tretten millioner passasjerer velkommen om bord årlig.

Hele Tirrenia flåten har et cruise kvalitet, og gjennomsnittsalderen for skipene er 3-4 år – noen av de ungste i Middelhavet.

På de mest populære rutene kan selskapet bære opp til 2700 passasjerer og 900 biler.

Om bord på Tirrenias ferger er det et stort utvalg av fasiliteter, slik at passasjerer er garantert en behagelig og avslappet reise.

Directferries.no sammenligner ferger og gir deg mulighet for å se flere fergeselskapers seilplaner og priser i en rask og lett søkning. Sammenlign Tirrenia seilplaner og priser nå med alternative fergeselskaper før du booker fergebilletten din.

Les mer Les mindre

Alle Tirrenia ruter

Tirrenia kundeanmeldelser

 • "God tur"

  Vi nøt vår tur mellom Napoli og Cagliari og retur. Vi hadde en lugar, som var ren og overraskende behagelig. På utreisen viste vi ikke at restauranten lukket kl. 21:00, så vi nådde det bare like, og det var ikke mye mat tilbake. Den feilen gjentok vi ikke på returreisen. Besetningen var svært hjelpsomme og vennlige. Det var damen i Tirrenia kontoret i Cagliari ikke! Svært uforskammet!

  'Jane' reiste med Tirrenia på Dimonios

  Les mer Les mindre
 • "Elendig service, aldri igjen"

  Turen var vakker langs kysten av Sardinia. Men hvis du ønsker å benytte bar, restaurant eller butikk, vil du finne at utvalget samt servicen er svært begrenset. Lugaren var ikke ren og håndklær var ikke blitt erstattet fra siste gjester. Vil aldri bruke dette selskapet igjen.

  'Pfau' reiste med Tirrenia på Bithia

  Les mer Les mindre
 • "Min tur"

  Rene og komfortable fasiliteter, god catering. Det var overraskende at personalet ikke kunne kommunisere på engelsk, og filmen var på italiensk med italienske underskrifter. Ellers var opplevelsen god.

  'Anonym' reiste med Tirrenia på Nuraghes

  Les mer Les mindre
 • "Skuffet"

  Den tildelte lugaren var bakerst på skipet, hvor det var mange vibrasjoner og støy fra motorer. Mat og service i kafeteriaen var dårlige.

  'Phillip' reiste med Tirrenia på Bithia

  Les mer Les mindre