Genoa til Porto Torres Ferge

Genoa Porto Torres fergeruten knytter Italia med Sardinia og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Grandi Navi Veloci seiler opp til 7 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 13 Timer mens Tirrenia servicen seiler pop til 7 avganger ukentlig med en seiltid fra 10 t 30 min.

Det er 14 Uke overfarter på Genoa Porto Torres ruten mellom Italia og Sardinia. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Genoa - Porto Torres Fergeselskaper

  • Grandi Navi Veloci
    • 7 Ukentlige Avganger 13 t
    • Få pris
  • Tirrenia
    • 7 Ukentlige Avganger 10 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Genoa Porto Torres priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Genoa Porto Torres ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Genoa Guide

Den italienske byen Genova ligger ved middelhavskysten i regionen Liguria. Byens gamle bydel, som har en lang og rik historie i kunst, musikk, arkitektur og gastronomi ble erklært et Unesco verdensarv område i 2006. Dessuten ble byen erklært den europeiske kulturhovedstaden i 2004.

Labyrinten av torg og smale gater utgjør Genovas historiske sentrum. Det er innflytelse fra middelalderen og det 16. århundret her. Besøkende kan se rester fra murerne fra det 17. århundret nær San Lorenzo Katedral.

Genovas havn er Italias største kommersielle og industrielle havn, og en av de travleste havnene i middelhavet. Fergeterminalen, som ligger i Chiappella mellom Ponte Asserto og Ponte Colombo, er på mange etasjer og med god adgang for rullestoler. Ferger fra havnen seiler generelt mot Sardinia, Sicilia, Korsika, Spania, Tunisia og Marokko.

Porto Torres Guide

Den italienske byen Porto Torres ligger på vestkysten av øya Sardinia, omkring 25 km øst for Gorditanian halvøy. Byen, med sitt 2000 års historie, er et deilig sted å besøke, og har både en masse kultur og vakre strender. Byen ble grunnlagt i 46. e.kr. av Julius Cæsar og restene av den antikke byen Turris Libisonis er fremdeles synlige. En populær attraksjon i byen er den nasjonale arkeologiske museum og det arkeologiske området, hvor viktige gjenstander stilles ut. Byen har også en rekke parker og grønne områder som er åpne for offentligheten og er fantastiske steder å slapp av og nyte byens flora og fauna. Det er også mange restauranter i Porto Torres, hvor man kan nyte det lokale kjøkkenet.

Det er fergeforbindelser fra havnen til Genova, Marseille, Toulon, Barcelona, Civitavecchia og Propriano.