Genoa til Porto Torres Ferge

Genoa Porto Torres fergeruten knytter Italia med Sardinia og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Grandi Navi Veloci seiler opp til 8 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 12 timer 16 minutter mens Tirrenia servicen seiler pop til 11 avganger ukentlig med en seiltid fra 9 t 30 min.

Det er 19 Uke overfarter på Genoa Porto Torres ruten mellom Italia og Sardinia. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Genoa - Porto Torres Fergeselskaper

 • Grandi Navi Veloci
  • 8 Ukentlige Avganger 12 t 16 min
  • Få pris
 • Tirrenia
  • 11 Ukentlige Avganger 9 t 30 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Genoa Porto Torres priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Genoa Porto Torres ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Genoa Porto Torres Ferge anmeldelser

 • "Genova - Porto Torres"

  Genrelt var overfarten tilfredsstillende. På den positive siden: vi seilte og ankom i tiden, lugaren var rimelig, behagelig, romslig og ren. Fasilitetene på fergen var varierende. Self-service restaurant var god. På den negative siden: organisasjonen var nokså kaotisk, ingen til å veilede biler til fergen og fra fergen, vi ble tildelt en ligar som ikke var den vi hadde booket, og det meste av personalet var uvennlige.

  'Anonym' reiste på Genoa Porto Torres ruten med Tirrenia på Bithia

  Les mer Les mindre
 • "Genova Porto Torres"

  Fergebillett, bar og mat svært dyrt. Resten var godt.

  'Gianroberto' reiste på Genoa Porto Torres ruten med Tirrenia på Bithia

  Les mer Les mindre
 • "Kinoen"

  Alt godt, bortsett fra returen, hvor i motsetning til utreisen, vi ble bedt om å gå til kontoret for å hente billettene våre, spill av tid. Hvorfor skal man betale for kinoen, når andre fergeselskaper tilbyr servicen gratis?

  'Anonym' reiste på Genoa Porto Torres ruten med Tirrenia på Bithia

  Les mer Les mindre
 • "Ferge til Sardinia"

  Overfarten var god i begge retninger.

  'Gabriella' reiste på Genoa Porto Torres ruten med Grandi Navi Veloci på GNV Azzurra

  Les mer Les mindre

Genoa Guide

Den italienske byen Genova ligger ved middelhavskysten i regionen Liguria. Byens gamle bydel, som har en lang og rik historie i kunst, musikk, arkitektur og gastronomi ble erklært et Unesco verdensarv område i 2006. Dessuten ble byen erklært den europeiske kulturhovedstaden i 2004.

Labyrinten av torg og smale gater utgjør Genovas historiske sentrum. Det er innflytelse fra middelalderen og det 16. århundret her. Besøkende kan se rester fra murerne fra det 17. århundret nær San Lorenzo Katedral.

Genovas havn er Italias største kommersielle og industrielle havn, og en av de travleste havnene i middelhavet. Fergeterminalen, som ligger i Chiappella mellom Ponte Asserto og Ponte Colombo, er på mange etasjer og med god adgang for rullestoler. Ferger fra havnen seiler generelt mot Sardinia, Sicilia, Korsika, Spania, Tunisia og Marokko.

Porto Torres Guide

Den italienske byen Porto Torres ligger på vestkysten av øya Sardinia, omkring 25 km øst for Gorditanian halvøy. Byen, med sitt 2000 års historie, er et deilig sted å besøke, og har både en masse kultur og vakre strender. Byen ble grunnlagt i 46. e.kr. av Julius Cæsar og restene av den antikke byen Turris Libisonis er fremdeles synlige. En populær attraksjon i byen er den nasjonale arkeologiske museum og det arkeologiske området, hvor viktige gjenstander stilles ut. Byen har også en rekke parker og grønne områder som er åpne for offentligheten og er fantastiske steder å slapp av og nyte byens flora og fauna. Det er også mange restauranter i Porto Torres, hvor man kan nyte det lokale kjøkkenet.

Det er fergeforbindelser fra havnen til Genova, Marseille, Toulon, Barcelona, Civitavecchia og Propriano.