Livorno til Olbia Ferge

Livorno Olbia fergeruten knytter Italia med Sardinia og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Moby Lines seiler opp til 14 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 6 timer 55 minutter mens Grimaldi Lines servicen seiler pop til 14 avganger ukentlig med en seiltid fra 7 t 30 min.

Det er 28 Uke overfarter på Livorno Olbia ruten mellom Italia og Sardinia. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Livorno - Olbia Fergeselskaper

 • Moby Lines
  • 14 Ukentlige Avganger 6 t 55 min
  • Få pris
 • Grimaldi Lines
  • 14 Ukentlige Avganger 7 t 30 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Livorno Olbia priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Livorno Olbia ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Livorno Olbia Ferge anmeldelser

 • "Forsinket"

  Denne seilasen var hovedsakelig for biler med få passasjerer til slik et stort skip. Det var forsinket på grunn av mengden av frakt som skulle pålesses. Jeg hadde booket et sete som viste seg for å være til en dverg. Jeg prøvede å sove på tvers av tre seter, men det var fryktelig ubehagelig og ikke pengene verdt. De andre passasjerene lå i forskjellige bar på myke, brede, behagelige seter og sov bedre. Det var ikke gratis wifi som i det meste av Italia, slik at de kunne tjene ekstra penger. Etter å ha brukt en del på billetten, bør man i det minste få det gratis. Alt på skipet er blitt renovert etter det har hatt et tidligere liv et annet sted. det var rent og mat og drikke var ikke for dyrt. Ikke dårlig, men jeg har ikke prøvd de andre enda. Og ettersom jeg ligenu venter på en annen av fergene deres, som nå er 2 timer forsinket, tror jeg ikke at jeg vil bruke dem igjen.

  'Christopher' reiste på Livorno Olbia ruten med Grimaldi Lines

  Les mer Les mindre
 • "Alt ok"

  Alt ok

  'Patrick' reiste på Livorno Olbia ruten med Grimaldi Lines

  Les mer Les mindre
 • "Slitt danskebåt"

  Helt grei båt, men noe slitt og alt luktet ikke friskt. Ungene syns det var fantastisk :-)

  'Andre' reiste på Livorno Olbia ruten med Moby Lines

  Les mer Les mindre
 • "God reise til Sardinia"

  Båten og servicen var veldig god. Jeg vil anbefale Moby.

  'Andrej' reiste på Livorno Olbia ruten med Moby Lines på Moby Aki

  Les mer Les mindre

Livorno Guide

Den italienske byen og havn Livorno ligger på den vestlige kysten av Toscana. Mye av det opprinnelige gaten layout og arkitektur er blitt bevart i det Nye Venezia område av byen. I dette området kan besøkende se gamle broer, smale gater, adelsmenns hus og et nettverk av kanaler som ble brukt til å knytte byens havn til varehuset dens. Andre ting av interesse inkluderer de mange fine eksempler på neo-klassiske bygninger, museer, offentlige parker og kulturinstitusjoner.

Byens havn er den tredje største på Italias vestkyst, og leverer mange tjenester og fasiliteter, inkludert godshåndtering og passasjer service. Havnens fasiliteter inkluderer rullesstolramper, toaletter og badefasiliteter. Det er også bar, restauranter, et konferansesenter, banker og mer. Fra havnen er det fergeforbindelser til Bastia, Olbia, Golfo Aranci, Cagliari og Tunisia.

Olbia Guide

Olbia er en italiensk by som ligger på den nordøstlige delen av øya Sardinia og havnen dens mottar ferger fra det italienske fastlandet. Olbia er ikke så tiltrekkende som Alghero eller Cagliari, men den gamle delen av byen har romerske bade, en imponerende kirke og en rekke andre historiske bygninger. Populær blant turister er den middelalderske Pisa romanske kirke som ble hugget ut av Galluren granitt. En populær festival i byen er Festa di San Simplivio, som er en av byens største og feires over tre dager i midten av mai.

Olbia havn er på en øy, som er forbundet med byen av en lang demning. Bilferger knytter Olbia med destinasjoner på det italienske fastlandet, inkludert Genova og Civitavecchia, nær Roma. Det er også fergeforbindelser til Golfo Aranci.