Piombino til Olbia Ferge

Piombino Olbia fergeruten knytter Italia med Sardinia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Moby Lines. Det er opp til 7 avganger Uke med seiltid fra ca. 5 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Piombino Olbia fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Piombino - Olbia Fergeselskaper

  • Moby Lines
    • 7 Ukentlige Avganger 5 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Piombino Olbia priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Piombino Olbia ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Piombino Guide

Den italienske byen Piombino ligger i Liverno provins i Toscana. Byen ligger på grensen mellom Tyrrenhavet og det Liguriske Hav, foran øya Elba. Byens opprinnelse kan spores tilbake til da det var en etrusisk port, men deretter ble en viktig havn i middelalderen i Republikken Pisa. August er et godt tidspunkt å besøke byen, hvor ”Agosto con Gusto” er i full gang. Dette er en vin festival, det feire gastronomi og kulinariske tradisjoner i Piombino. Andre attraksjoner i byen inkluderer Museum og tecitadell og byen, hvor dens forhistoriske, etruskiske og romerske fortid kan undersøkes nærmere. For de mer energiske besøkende, er det en rekke gå- og sykkelstier langs kysten.

Det er direkte fergeforbindelser fra Piombinos havn til øyene i det toskanske øyhavet (Elba øy ligger bare 10 km fra kysten), samt til Sardinia og Korsika.

Olbia Guide

Olbia er en italiensk by som ligger på den nordøstlige delen av øya Sardinia og havnen dens mottar ferger fra det italienske fastlandet. Olbia er ikke så tiltrekkende som Alghero eller Cagliari, men den gamle delen av byen har romerske bade, en imponerende kirke og en rekke andre historiske bygninger. Populær blant turister er den middelalderske Pisa romanske kirke som ble hugget ut av Galluren granitt. En populær festival i byen er Festa di San Simplivio, som er en av byens største og feires over tre dager i midten av mai.

Olbia havn er på en øy, som er forbundet med byen av en lang demning. Bilferger knytter Olbia med destinasjoner på det italienske fastlandet, inkludert Genova og Civitavecchia, nær Roma. Det er også fergeforbindelser til Golfo Aranci.