Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Olbia havn

 • Med bil

  Olbia ligger i nordøstlige Sardinia. Havnen er godt skiltet fra sentrum. For å komme fra Cagliari til Olbia ta SS-131 og etter Oristano ta SS-131 mot Olbia og Golfo Aranci. Fra Alghero ta SS-127 og når du er i nærheten av Sassari ta SS-131, så SS-597 og i nærheten av Oschiri, følg SS-199.

 • Med tog

  Olbia togstasjon er godt knyttet til resten av øya. For mer informasjon, se Trenitalia nettside.

 • Adresse

  Stazione Marittima Isola Bianca I - 07026 Olbia, Sardinia.

 • Olbia Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Olbia før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Olbia Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Olbia Ferge servicer

Olbia Guide

Olbia Guide

Olbia ligger på Costa Meralda, som er en av de vakreste kyststrekninger ved Middelhavet. Byen ligger på den italienske øy Sardinia. Olbia er et populært feriested for de rike og berømte, men dette fantastiske område har også mye å tilby de prisbevisste reisende. På en den side ligger den ville og klippefylte kysten for de mer aktive reisende med mange muligheter for å vandre og klatre. På den annen side ligger det flotte sandstrender, som er ideell for lange dage ved vannet. Selvom området rundt Olbia har vært bebodd siden det 8. århundre f.kr. ble byen ikke grunnlagt før det 6. århundre. Karthagene valgte stedet på grunn av den naturlige havn, som gir fremragende adgang til Italia.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.