Hvorfor bruke
Direct Ferries?

Ferger fra 3317 ruter og 760 havner i verden

Mer enn 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årlig

Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Ferger til Sardinia

Sardinia er den nest største øyen i Italia og er beliggende sør av øyen Korsika. Sardinia er på størrelse med Jylland og er omgitt av 1800 kilometer av Italias fineste strender.

Øyen er preget av de peneste og mest særpregete stedene i Italia og leverer krystalklart hav i smaragdgrønne bukter, små øde øyer, dramatiske klippeformasjoner, praktfull natur og 4000 års kultur historie.

Samtidig har Sardinia en eksklusiv atmosfære uten den masseturismen som preger så mange andre steder på støvellandet.

Opp til våre tid har øyens siviliasjon beskjeftiget seg med landbruk og kvegbruk, og er særlig kjent for sine geiter- og saueavl.

Gruvedriften utgjorde også en betydningsfull inntekskilde og gjorde øyen attraktiv til datidens strateger.

I dag er øyen stadigvekk preget av disse eldgamle gjetertradisjonene, og derfor anbefaler vi å smake de lokales spesialiteter, som er hjemlavet pølse og ost, samt den gode, sterke portvin.

Les mer Les mindre

Populære Fergeselskaper

 • Grimaldi Lines
  • Få pris
 • Moby Lines
  • Få pris
 • Tirrenia
  • Få pris
 • Grandi Navi Veloci
  • Få pris
Se alle fergeselskaper

Sardinia anmeldelser

 • "God alt i alt"

  Virket overraskende lett i sammenligning med andre fergeselskaper, og Direct Ferries hjalp virkelig, da vi ønsket å endre ruten fra Nice til Savona. Eneste ulempe var en svært uforskammet person i kafeteriaen på båten.

  Les mer Les mindre
 • "fin reise "

  Reisen var veldig fin, personalet var utrolig hjelpsomme og hyggelige. Renslig på båten.

  Les mer Les mindre
 • "Nice til Ajaccio"

  Først, havnen i Nice: Det er to områder i havnen, hvor man kan komme om bord på fergene, en på hver side av havnen, omkring 20 minutters gåtur fra hverandre. Det er en liten mini buss som kjører mellom dem. Men det virker ikke til å være noen skiltning (i hvert fall ikke på engelsk), om hvilken side man skal til. Alt annet var godt. Fergene: Alle ”Corsica Ferries” ferger vi har reist med, synes å være basert i Genova, slik at besetningen for det meste er italiensk, ikke noe problem, men litt uventet. Fergene er rene, med god mat og hjelpsomt personale. Kan helt sikkert anbefale dem hvis du reiser fra Sør-Frankrike til enten Bastia eller Ajaccio på Korsika.

  Les mer Les mindre
 • "Flott ferjetur"

  Vi reiste, uten bil, fra Bastia til Nice. Og ferjeturen forløp uten problemer, flott logistikk ved innsjekk/ombordstigning og flott rulletrapp som gjorde det enkelt å komme seg inn/ut av båten med koffert. Vi hadde bestilt oss stoler, men syntes at det var litt kjedelig å sitte der uten utsikt, så vi satte oss i "selvbetjeningsrestauranten" Punktlig var også turen, så vi anløp i tråd med tidtabellen NICE.

  Les mer Les mindre

Ombord på fergene

Finn ut hvordan det er ombord på fergene før du reiser.

Ferge guider, videoer og anmeldelser

Ruter og havner i Sardinia