Bonifacio til Santa Teresa di Gallura Ferge

Bonifacio Santa Teresa di Gallura fergeruten knytter Korsika med Sardinia og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Moby Lines seiler opp til 4 ganger daglig med en seiltid på omkring 50 Minutter mens Ichnusa Lines servicen seiler pop til 3 ganger daglig med en seiltid fra 1 time.

Det er 49 Uke overfarter på Bonifacio Santa Teresa di Gallura ruten mellom Korsika og Sardinia. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Bonifacio - Santa Teresa di Gallura Fergeselskaper

 • Moby Lines
  • 4 Daglige Avganger 50 min
  • Få pris
 • Ichnusa Lines
  • 3 Daglige Avganger 1 time
  • Få pris

Gjennomsnittlige Bonifacio Santa Teresa di Gallura priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Bonifacio Santa Teresa di Gallura ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Bonifacio Santa Teresa di Gallura Ferge anmeldelser

 • "Bonifacio og Santa Teresa Di Gallura med Moby Lines"

  Dette er en kort rute. Moby gjorde det til en behagelig opplevelse. Det er ikke nok tid til å se og bruke alle fasilitetene, men de så gode ut.

  'Joseph' reiste på Bonifacio Santa Teresa di Gallura ruten med Moby Lines på Moby Bastia

  Les mer Les mindre
 • "Korsika til Sardinia"

  Rask og effektiv fergeforbindelse mellom Korsika og Sardinia. Fasilitene om bord er grunnleggende, men alt man har bruk for på den korte turen.

  'Hilary' reiste på Bonifacio Santa Teresa di Gallura ruten med Moby Lines på Moby Bastia

  Les mer Les mindre
 • "Fergetur Korsika (Bonifacio) - Sardinia (Santa Teresa Di Gallura) "

  Vi reiste uten bil to voksne og to barn med 4 kofferter. Vi endret avreise til fergen tidligere enn det som var bestilt, noe som var helt uproblematisk så lenge vi var der en time før avreise. Fergeavgangen er enkel å finne fra havnen i Bonifacio, selv leverte vi inn bil på Euorcar og trillett koffertene langs bryggen frem til fergen. Med unntak av veldig smale trapper opp til dekk som medførte diverse utfordringer med koffertene var fergeturen en times nytelse på dekk på. Mulig å kjøpe diverse varer fra kiosk. På Sardinia siden fikk vi til en fastpris på drosje ned til hotellet ca 20 minutter før Olbia, betalte 100 Euro for det (taksameteret viste 140 Euro), og turen tok ca 1.5 time.

  'Sigvald' reiste på Bonifacio Santa Teresa di Gallura ruten med Moby Lines på Moby Bastia

  Les mer Les mindre
 • "Tilfreds"

  Alt, det man forventer, punktlig og en stor følelse av sikkerhet. Vi booket i forvejen på internett, og de hadde alle detaljene våre og informert oss i god tid at avgangen var avlyst pga. storm. Jeg vil bruke tjenesten deres igjen neste gang uten bekymring.

  'Erick' reiste på Bonifacio Santa Teresa di Gallura ruten med Moby Lines på Moby Bastia

  Les mer Les mindre

Bonifacio Guide

Bonifacio ligger på den sørlige spissen av den franske øya Korsika. Byen er hjemsted for den eneste havnen på Korsikas sørkyst og er et populært turistmål. I sommermånedene er byens strande en stor attraksjon, samt dens andre attraksjoner, som inkluderer Torra di Sant’ Amanza, Torra di Sponsaglia, Église Saint-Dominique de Bonifacio og Église Sainte-Marie-Majeure de Bonifacio.

For gjester som er interesseret i forhistoriske steder, har Bonifacio to. Det første er den gamle hulen av Araguina-Sennola, nær byen Capello nord for Bonifacio. Den annen er kamre graven Vasculacciu nær Figari.

Det er fergeforbindelser fra Bonifacio til Santa Teresa di Gallura på Sardinia.

Santa Teresa di Gallura Guide

Santa Teresa di Gallura ligger på den nordlige spissen av Sardinia, på Bonifacio smug. På byens sentrale torg er det en rekke kaféer og restauranter, men det skal merkes at mange av dem bare er åpne i den travel sommer turistsesong. Rena Bianca er byens hovedstrand og ligger en kort avstand fra byen og tilbyr besøkender krystallklart vann. En populær attrakasjon i byen er Longosardo Tower, som stiger på et steinete kapp med utsikt over havet. Tårnet ble bygget i det 16. århundret i den aragonske perioden, og har vakre utsikter over både Bat Porto Longone og de hvite klippene som omgir den nærliggende byen Bonifacio.

Byens havn er knutepunktet for ferger til Korsika.