Bonifacio til Santa Teresa di Gallura Ferge

Bonifacio Santa Teresa di Gallura fergeruten knytter Korsika med Sardinia og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Moby Lines seiler opp til 4 ganger daglig med en seiltid på omkring 50 Minutter mens Ichnusa Lines servicen seiler pop til 3 ganger daglig med en seiltid fra 1 time.

Det er 49 Uke overfarter på Bonifacio Santa Teresa di Gallura ruten mellom Korsika og Sardinia. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Bonifacio - Santa Teresa di Gallura Fergeselskaper

  • Moby Lines
    • 4 Daglige Avganger 50 min
    • Få pris
  • Ichnusa Lines
    • 3 Daglige Avganger 1 time
    • Få pris

Gjennomsnittlige Bonifacio Santa Teresa di Gallura priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Bonifacio Santa Teresa di Gallura ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Bonifacio Guide

Bonifacio ligger på den sørlige spissen av den franske øya Korsika. Byen er hjemsted for den eneste havnen på Korsikas sørkyst og er et populært turistmål. I sommermånedene er byens strande en stor attraksjon, samt dens andre attraksjoner, som inkluderer Torra di Sant’ Amanza, Torra di Sponsaglia, Église Saint-Dominique de Bonifacio og Église Sainte-Marie-Majeure de Bonifacio.

For gjester som er interesseret i forhistoriske steder, har Bonifacio to. Det første er den gamle hulen av Araguina-Sennola, nær byen Capello nord for Bonifacio. Den annen er kamre graven Vasculacciu nær Figari.

Det er fergeforbindelser fra Bonifacio til Santa Teresa di Gallura på Sardinia.

Santa Teresa di Gallura Guide

Santa Teresa di Gallura ligger på den nordlige spissen av Sardinia, på Bonifacio smug. På byens sentrale torg er det en rekke kaféer og restauranter, men det skal merkes at mange av dem bare er åpne i den travel sommer turistsesong. Rena Bianca er byens hovedstrand og ligger en kort avstand fra byen og tilbyr besøkender krystallklart vann. En populær attrakasjon i byen er Longosardo Tower, som stiger på et steinete kapp med utsikt over havet. Tårnet ble bygget i det 16. århundret i den aragonske perioden, og har vakre utsikter over både Bat Porto Longone og de hvite klippene som omgir den nærliggende byen Bonifacio.

Byens havn er knutepunktet for ferger til Korsika.