Ajaccio til Porto Torres Ferge

Ajaccio Porto Torres fergeruten knytter Korsika med Sardinia og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Corsica Sardinia Ferries seiler opp til 2 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 4 timer mens Corsica Linea servicen seiler pop til 3 avganger ukentlig med en seiltid fra 3 t 30 min.

Det er 5 Uke overfarter på Ajaccio Porto Torres ruten mellom Korsika og Sardinia. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Ajaccio - Porto Torres Fergeselskaper

  • Corsica Sardinia Ferries
    • 2 Ukentlige Avganger 4 t
    • Få pris
  • Corsica Linea
    • 3 Ukentlige Avganger 3 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Ajaccio Porto Torres priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Ajaccio Porto Torres ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Ajaccio Guide

Ajaccio er den største bosetningen på den franske ø Korsika. Napoleon Bonaparte ble født i Ajaccio i 1769 i Casa Buonaparte, som nå er åpen for offentligheten. Andre dedikasjoner til ham i byen inkluderer Ajaccio Bonaparte lufthavn. Byen ligger på den sørvestlige kysten av Korsika, omkring 338 km sør øst for Marseille. Byen har en beskyttet posisjon ved foten av skogkledde bakker på den nordlige bredden av bukten Ajaccio. Havnen ligger i den østlige delen av det oprinnelige citadellet under en brett med utsikt over en halvøy.

Ajaccio havn har en fergeforbindelse til Marseille, Toulon og Nice med avganger nesten hver dag. Det er ioså innimellom fergeforbindelser til Livorno og Sardinia.

Porto Torres Guide

Den italienske byen Porto Torres ligger på vestkysten av øya Sardinia, omkring 25 km øst for Gorditanian halvøy. Byen, med sitt 2000 års historie, er et deilig sted å besøke, og har både en masse kultur og vakre strender. Byen ble grunnlagt i 46. e.kr. av Julius Cæsar og restene av den antikke byen Turris Libisonis er fremdeles synlige. En populær attraksjon i byen er den nasjonale arkeologiske museum og det arkeologiske området, hvor viktige gjenstander stilles ut. Byen har også en rekke parker og grønne områder som er åpne for offentligheten og er fantastiske steder å slapp av og nyte byens flora og fauna. Det er også mange restauranter i Porto Torres, hvor man kan nyte det lokale kjøkkenet.

Det er fergeforbindelser fra havnen til Genova, Marseille, Toulon, Barcelona, Civitavecchia og Propriano.