Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Porto Torres havn

 • Med bil

  Porto Torres ligger på nordvestsiden av Sardinia og er godt skiltet. Fra Cagliari – Sassari følg SS131, fra Santa Teresa Gallura, følg SP90 og fra Alghero følg SP42. Når du kommer til Porto Torres er havnen godt skiltet.

 • Med tog

  Porto Torres togstasjon er godt forbundet til resten av øya. For mer informasjon, se Trenitalia nettside.

 • Adresse

  Capitaneria di Porto, Porto Torres, Sardinia 07046

 • Porto Torres Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Porto Torres før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Porto Torres Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Porto Torres Ferge servicer

Porto Torres Guide

Porto Torres Guide

Porto Torres er en by som ligger i provinsen Sassari nord på Sardinia, Italia. Porto Torres by står på kysten av Asinara Gulf, ca. 20 km nordvest for Sassari. Byens travle havn, nesten helt kunstig, ligger til høyre for elvemunningen av elven Mannu. Porto Torres ble grunnlagt av en gruppe av romerske borgere i det første århundre, og ble kalt ’Turris Libisonys’. Bosettelsen utviklet seg raskt og ble et viktigste handelssenter og havn, spesielt for varer på vei til havnen i Ostia, og senere, under regjeringstiden av Flavio keisere, ble det en romersk municipium. Byen kan prale av bade, en akvedukt, templer, basilikaer og praktfulle villaer, og var knyttet til de andre bosetninger på Sardinia av konsulær veier.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.