Corsica Ferries

Corsica Sardinia Ferries,også kjent som Corsica Ferries, leverer fergetjenester fra Frankrike og Italia til Korsika, Sardinia og Elba, samt noen tjenester innenfor øyene.

Sent på 1960-tallet grunnla Pascal P.Lora selskapet, og den første båten gikk da mellom Korsika og Italia. På denne tiden het selskapet Corsica Express. Siden da har Corsica Ferries blitt det ledende privateide fergeselskapet på ruter til Korsika og Sardinia. Filosofien til selskapet er at de skal tilby en sikker reise for en god pris. Over 3 millioner passasjerer har vært ombord i løpet av årene, med omtrent to tredjedeler som seiler til Korsika.

Alle Corsica Ferries restauranter er medlem av den berømte Chaîne dess Rotisseurs – en garanti for et internasjonalt kjøkken av den høyeste kvaliteten med profesjonelle kokker.

Corsica Sardinia Ferries tilbyr opptil 15 avganger daglig til Korsika og Sardinia, og opptil 7 avganger daglig til den toskanske øygruppen Elba.

Se Corsica Ferries sine rutetider, priser og bestill Corsica Ferries sine fergebilletter med directferries.no. Leter du etter en alternativ rute eller et annet fergeselskap? Slapp helt av, vi sammenligner Corsica Ferries med alternative fergeselskaper så vi kan hjelpe deg å velge.

Les mer Les mindre

Alle Corsica Ferries ruter

Corsica Ferries kundeanmeldelser

 • "God, men forsinkelser"

  Moderne, velutstyrte ferger med gode fasilieter om bord. Det var uheldig at det ikke var lugarer ledige på returreisen – det var en mindre behagelig ende på reisen min, å seile om natten i seter. Masser av folk sov på gulvet i restauranten! Overfarter ble forsinket med ca. 2 timer i begge retninger, det var frustrerende, særlig retur, da dette reduserte den tiden jeg hadde med venner i Frankrike. Personalet om bord var hjelpsomme og Toulon havn var godt skiltet. Skiltning til den presise inngangen til Porto Torres havn var dårlig. Det var også uklart, om bekreftelsen, som jeg hadde printet ut, skulle veksles til billetter (det skulle den på utreisen, men ikke på returreisen).

  'Gareth' reiste med Corsica Ferries

  Les mer Les mindre
 • "Hvordan kommer man av?"

  Instruksjonene til å komme av skipet var litt uklare. Jeg kunne ikke finne den rette utgangen og befant meg på vogndekket med flere andre mennesker som ikke ønsket å være det. Jeg tok tilbake opp heisen, og befant meg nå blant en flokk mennesker, som skulle ned igjen. Jeg endte presis, hvor jeg var før. Jeg fant endelig et medlem av personalet og spurte ham hvordan man kommer ut. Han sa bare ”walk” også ”in that direction”. Jeg fant en liten dør, og befant meg nå et sted, hvor jeg måtte passe på bilene, som var ivrige etter å komme ut og ikke vant til å ha fotgjengere i veien. Alt i alt, tydelige instruksjoner til hvordan man kommer av fergen, ville ha vært hjelpsomme.

  'Daniel Lee' reiste med Corsica Ferries

  Les mer Les mindre
 • "Tur til Korsika"

  Vi har alltid sett de karakteristiske gule og blå fargede fergene komme i havn, og i år utvidet vi ferien vår, for å tilbringe et par dager i det sørlige Frankrike, før vi tok fergen til Bastia. Det var godt! Lugaren var ren, komfortabel og romslig, og vi sov godt. Den eneste ulempen er at man skal forlate lugaren innen daggry, slik at det er god tid til at forbedret dem til den neste avgangen, det var en kort natt. Vi reiste som gående passasjerer, og prisen – inkludert handbagasje – var lav. Jeg ville helt sikkert ta denne turen igjen.

  'Gillian' reiste med Corsica Ferries på Mega Express

  Les mer Les mindre
 • "God alt i alt"

  Virket overraskende lett i sammenligning med andre fergeselskaper, og Direct Ferries hjalp virkelig, da vi ønsket å endre ruten fra Nice til Savona. Eneste ulempe var en svært uforskammet person i kafeteriaen på båten.

  'Anders' reiste med Corsica Ferries på Mega Express Five/Mega Express Four

  Les mer Les mindre