Corsica Ferries

Corsica Sardinia Ferries,også kjent som Corsica Ferries, leverer fergetjenester fra Frankrike og Italia til Korsika, Sardinia og Elba, samt noen tjenester innenfor øyene.

Sent på 1960-tallet grunnla Pascal P.Lora selskapet, og den første båten gikk da mellom Korsika og Italia. På denne tiden het selskapet Corsica Express. Siden da har Corsica Ferries blitt det ledende privateide fergeselskapet på ruter til Korsika og Sardinia. Filosofien til selskapet er at de skal tilby en sikker reise for en god pris. Over 3 millioner passasjerer har vært ombord i løpet av årene, med omtrent to tredjedeler som seiler til Korsika.

Alle Corsica Ferries restauranter er medlem av den berømte Chaîne dess Rotisseurs – en garanti for et internasjonalt kjøkken av den høyeste kvaliteten med profesjonelle kokker.

Corsica Sardinia Ferries tilbyr opptil 15 avganger daglig til Korsika og Sardinia, og opptil 7 avganger daglig til den toskanske øygruppen Elba.

Se Corsica Ferries sine rutetider, priser og bestill Corsica Ferries sine fergebilletter med directferries.no. Leter du etter en alternativ rute eller et annet fergeselskap? Slapp helt av, vi sammenligner Corsica Ferries med alternative fergeselskaper så vi kan hjelpe deg å velge.

Les mer Les mindre

Alle Corsica Ferries ruter

Corsica Ferries kundeanmeldelser

 • "Tur til Korsika"

  Vi har alltid sett de karakteristiske gule og blå fargede fergene komme i havn, og i år utvidet vi ferien vår, for å tilbringe et par dager i det sørlige Frankrike, før vi tok fergen til Bastia. Det var godt! Lugaren var ren, komfortabel og romslig, og vi sov godt. Den eneste ulempen er at man skal forlate lugaren innen daggry, slik at det er god tid til at forbedret dem til den neste avgangen, det var en kort natt. Vi reiste som gående passasjerer, og prisen – inkludert handbagasje – var lav. Jeg ville helt sikkert ta denne turen igjen.

  'Gillian' reiste med Corsica Ferries på Mega Express

  Les mer Les mindre
 • "God alt i alt"

  Virket overraskende lett i sammenligning med andre fergeselskaper, og Direct Ferries hjalp virkelig, da vi ønsket å endre ruten fra Nice til Savona. Eneste ulempe var en svært uforskammet person i kafeteriaen på båten.

  'Anders' reiste med Corsica Ferries på Mega Express Five/Mega Express Four

  Les mer Les mindre
 • "fin reise "

  Reisen var veldig fin, personalet var utrolig hjelpsomme og hyggelige. Renslig på båten.

  'Joachim' reiste med Corsica Ferries på Corsica Victoria/Mega Express Two

  Les mer Les mindre
 • "Nice til Ajaccio"

  Først, havnen i Nice: Det er to områder i havnen, hvor man kan komme om bord på fergene, en på hver side av havnen, omkring 20 minutters gåtur fra hverandre. Det er en liten mini buss som kjører mellom dem. Men det virker ikke til å være noen skiltning (i hvert fall ikke på engelsk), om hvilken side man skal til. Alt annet var godt. Fergene: Alle ”Corsica Ferries” ferger vi har reist med, synes å være basert i Genova, slik at besetningen for det meste er italiensk, ikke noe problem, men litt uventet. Fergene er rene, med god mat og hjelpsomt personale. Kan helt sikkert anbefale dem hvis du reiser fra Sør-Frankrike til enten Bastia eller Ajaccio på Korsika.

  'James' reiste med Corsica Ferries på Mega Express Five

  Les mer Les mindre