Corsica Ferries
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Corsica Ferries

Corsica Sardinia Ferries,også kjent som Corsica Ferries, leverer fergetjenester fra Frankrike og Italia til Korsika, Sardinia og Elba, samt noen tjenester innenfor øyene.

Sent på 1960-tallet grunnla Pascal P.Lora selskapet, og den første båten gikk da mellom Korsika og Italia. På denne tiden het selskapet Corsica Express. Siden da har Corsica Ferries blitt det ledende privateide fergeselskapet på ruter til Korsika og Sardinia. Filosofien til selskapet er at de skal tilby en sikker reise for en god pris. Over 3 millioner passasjerer har vært ombord i løpet av årene, med omtrent to tredjedeler som seiler til Korsika.

Alle Corsica Ferries restauranter er medlem av den berømte Chaîne dess Rotisseurs – en garanti for et internasjonalt kjøkken av den høyeste kvaliteten med profesjonelle kokker.

Corsica Sardinia Ferries tilbyr opptil 15 avganger daglig til Korsika og Sardinia, og opptil 7 avganger daglig til den toskanske øygruppen Elba.

Se Corsica Ferries sine rutetider, priser og bestill Corsica Ferries sine fergebilletter med directferries.no. Leter du etter en alternativ rute eller et annet fergeselskap? Slapp helt av, vi sammenligner Corsica Ferries med alternative fergeselskaper så vi kan hjelpe deg å velge.

Alle Corsica Ferries ruter

[--Operator--] sine ruter og havner .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Corsica Ferries kundeanmeldelser

 • "Med hund"

  Det var ingen informasjon om hvor man kunne oppholde seg med hund. Det refereres til de stedene hunden kunne være. Men hvor var det? Det endte med at jeg måtte sitte på gulvet enten ute på sementgulvet på dekk eller inne i en gang i 5 timer. Anbefaler ikke reise med hund, dessverre.

  Les mer Les mindre
 • "Super tur!"

  Vi ble positivt overrasket over fergen. Fine lugarer, fine spisefasiliteter, flott frokost. Den største overraskelsen var bassengbaren på bakre dekk - god stemning der. Skikkelige dekksstoler, fint basseng, fin musikk - ordentlig luksus - og gode priser:-) Personalet var veldig hyggelig og imøtekommende, og skjønte raskt hvilket språk som var mest hensiktsmessig for kommunikasjon. Turen var absolutt god opplevelse. Vi har nesten glemt at skipet var forsinket fra Toulon.. Vi hadde ikke så store forventninger, og hadde ikke undersøkt så mye før vi dro. I ettertid angrer vi nesten på at vi ikke tok en dagoverfart da det var så mye å utforske om bord på ferga. Generelt var det høyere kvalitet enn vi hadde regnet med - dette var mye bedre enn det vi har opplevd av danskeferger.

  Les mer Les mindre
 • "Behagelig og rask overfart"

  Fin og stabil ferje som tar deg hurtig over til Elba. God servering i begge etasjer, gode stoler og hyggelig betjening.

  Les mer Les mindre
 • "God, men forsinkelser"

  Moderne, velutstyrte ferger med gode fasilieter om bord. Det var uheldig at det ikke var lugarer ledige på returreisen – det var en mindre behagelig ende på reisen min, å seile om natten i seter. Masser av folk sov på gulvet i restauranten! Overfarter ble forsinket med ca. 2 timer i begge retninger, det var frustrerende, særlig retur, da dette reduserte den tiden jeg hadde med venner i Frankrike. Personalet om bord var hjelpsomme og Toulon havn var godt skiltet. Skiltning til den presise inngangen til Porto Torres havn var dårlig. Det var også uklart, om bekreftelsen, som jeg hadde printet ut, skulle veksles til billetter (det skulle den på utreisen, men ikke på returreisen).

  Les mer Les mindre

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.