Ajaccio til Marseille Ferge

Ajaccio Marseille fergeruten knytter Korsika med Frankrike og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Corsica Linea seiler opp til 5 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 11 Timer mens La Meridionale servicen seiler pop til 3 avganger ukentlig med en seiltid fra 12 t 30 min.

Det er 8 Uke overfarter på Ajaccio Marseille ruten mellom Korsika og Frankrike. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Ajaccio - Marseille Fergeselskaper

  • Corsica Linea
    • 5 Ukentlige Avganger 11 t
    • Få pris
  • La Meridionale
    • 3 Ukentlige Avganger 12 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Ajaccio Marseille priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Ajaccio Marseille ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Ajaccio Guide

Ajaccio er den største bosetningen på den franske ø Korsika. Napoleon Bonaparte ble født i Ajaccio i 1769 i Casa Buonaparte, som nå er åpen for offentligheten. Andre dedikasjoner til ham i byen inkluderer Ajaccio Bonaparte lufthavn. Byen ligger på den sørvestlige kysten av Korsika, omkring 338 km sør øst for Marseille. Byen har en beskyttet posisjon ved foten av skogkledde bakker på den nordlige bredden av bukten Ajaccio. Havnen ligger i den østlige delen av det oprinnelige citadellet under en brett med utsikt over en halvøy.

Ajaccio havn har en fergeforbindelse til Marseille, Toulon og Nice med avganger nesten hver dag. Det er ioså innimellom fergeforbindelser til Livorno og Sardinia.

Marseille Guide

Den franske havnen Marseille ligger ved Middelhavskysten i det sørlige Frankrike, og er landets nest største by, som er kjent verden over for sine fantastiske strender og store havn. Det er mye å se og lave i byen, inkludert et sjarmerende kvarter med travle basarer og gatemarkeder. Dette er særlig tilfellet ved området omkring havnen. Populære attraksjoner i byen inkluderer Basilique Notre Dame de La Garde, som ligger på den sørlige siden av Vieux Port. Av interesse er også Marseille Chateau d'If og senteret de le Vielle Charité, som er et stort utstillingssenter som daterer tilbake til det 17. århundret.