Ile Rousse til Marseille Ferge

Ile Rousse Marseille fergeruten knytter Korsika med Frankrike. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Corsica Linea. Det er opp til 4 avganger Uke med seiltid fra ca. 10 timer 31 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Ile Rousse Marseille fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Ile Rousse - Marseille Fergeselskaper

  • Corsica Linea
    • 4 Ukentlige Avganger 10 t 31 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Ile Rousse Marseille priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Ile Rousse Marseille ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Ile Rousse Guide

Ile Rousse er en by på øya Korsika, beliggende i Haute-Corse region i Frankrike. Byen het opprinnelig Isola Rossa, den røde øya, da den ble grunnlagt i 1758 av Pasaquale Paoli. Navnet dens var i hencisning til oker fargen på en steinete øy, som tjente som en naturlig havn. Et interessant faktum er at selv om Korsika er en fransk øy, er Ile Rousse bare to af byer på øya som har et fransk navn. De andre byene har alle bevart deres opprinnelige italienske navn.

Byen er et godt sted å tilbringe en ferie, og tiltrekker mange gjester som følge herav. Stranden ved Plaga de Rindara, sør for byen, er deilig og bestemt et besøk verdt. Det er også en liten klippeøy nord for byen som er verdt å utforske. Det er en rekke vakre bygninger fra det 18. og 19. århundret, som man kan beundre mens man tar en avslappet spasertur gjennom byen.

Fra byens havn er der fergeforbindelser til Nice, Toulon og Marseille.

Marseille Guide

Den franske havnen Marseille ligger ved Middelhavskysten i det sørlige Frankrike, og er landets nest største by, som er kjent verden over for sine fantastiske strender og store havn. Det er mye å se og lave i byen, inkludert et sjarmerende kvarter med travle basarer og gatemarkeder. Dette er særlig tilfellet ved området omkring havnen. Populære attraksjoner i byen inkluderer Basilique Notre Dame de La Garde, som ligger på den sørlige siden av Vieux Port. Av interesse er også Marseille Chateau d'If og senteret de le Vielle Charité, som er et stort utstillingssenter som daterer tilbake til det 17. århundret.